Review
Sep 16, 2017, 1:59pm

Beli Beg Tangan Wanita Terkini Dan Murah


Wanita dan beg tangan memang tidak boleh dipisahkan. Jarang yang kita lihat mana-mana wanita yang tanpa handbag atau beg tangan. Bagi wanta, beg tangan mereka seakan-akan melambangkan keperibadian wanita itu sendiri. Mungkin bagi kaum lelaki, mereka tidak mengendahkan atau perasan mengenai perkara ini, tetapi bagi wanita, pemilihan dan penggayaan beg tangan itu boleh menceritakan sedikit sebanyak rahsia disebalik wanita itu sendiri.

Beg Tangan Wanita Terkini

Ada yang mementingkan jenama seperti Chanel, Loius Vuitton, Coach dan juga jenama-jenama yang terkemuka yang sememangnya menjadi idaman yang ramai, dan bagi yang memang berkemampuan, mereka sanggup membelanjakan ratusan hingga ribuan ringgit untuk mendapat beg tangan yang diidami. Tapi bukan semua orang yang dapat megidamkan beg yang semangnya mahal. Ada juga yang memilih untuk mendapatkan beg berjenama tiruan supaya mereka dapat merasa eksklusif memakai handbag atau beg tangan tersebut.

Walau bagaimanapun, kualiti beg tangan tiruan tersebut walupun amat mirip dengan yang original akan lambat laun menjadi rosak, lusuh dan tidak tahan lama. Sebaik-baiknya kaum wanita elok membeli beg tangan yang berkualiti dan original, tetapi tidak semestinya daripada jenama-jenama yang mahal juga. Terdapat pelbagai jenama-jenama lain yang terkini di mana kaum wanita boleh membelinya yang mana ia merupakan fesyen yang terkini dan juga boleh didapati dengan murah. Di mana hendak mecarinya ya?

 

Beli Beg Tangan Wanita Terkini

Tahukah anda anda boleh bershopping serta membeli handbag anda melalui atas talian ataupun online? Ya, ada sebuah kedai online yang kita namakan sebagai Handbag Online Wanita yang mana kaum wanita boleh beli beg tangan wanita terkini dah murah. Menarik bukan? Di manakah saya boleh dapat ke kedai Handbag Online Malaysia tersebut dan bagaimana untuk saya membelinya? Mari kita lihat dengan lebih lanjut.

Ladylike Exclusive – Beg Tangan Wanita Terkini Dan Murah

Ladylike Exclusive merupakan salah satu kedai handbag online Malaysia yang anda boleh lawati untuk melihat serta membeli beg tangan wanita terkini dah murah secara online. Di samping itu juga, selain dari wanita, Ladylike Exclusive juga ada menjual beg untuk kaum lelaki sekali. Di Ladylike Exclusive, Handbag Online Malaysia, handbag-handbag atau beg-beg tangan yang dijual oleh kedai online ini adalah terdiri dari design atau rekabentuk yang sememangmya exklusif dengan menitifkberatkan fashion atau fesyen yang unik dan terkini. Ladylike Exclusive menyediakan pelbagai jenis beg seperti sling bag, purse, wallet, pouch bag, handbag serta lugage dengan harga yang sangat berpatutan dan kualiti yang tinggi.

Beg Tangan Wanita Terkini Dan Murah

Kebanyakan daripada handbag-handbag atau beg-beg tangan yang dijual atau diniagakan melalui Ladylike Exclusive, Handbag Online Malaysia ini diperbuat daripada material polyurethane (PU) leather yang memang tahan lasak dan superb! Terdapat banyak pilihan warna yang mana anda boleh memilih mengikut kesukaan dan kesesuaian anda. Beg-beg tangan ini juga disertakan sekali dengan tali yang panjang yang boleh dilaraskan / adjustable mengikut citaeasa anda dan ianya sangat bergaya untuk dipakai. Sudah pasti ramai wanita akan tertarik dengan pelbagai pilihan rekabentuk dan warna yang ditawarkan di Ladylike Exclusive Handbag Online Malaysia di mana anda boleh membeli beg tangan wanita terkini dan murah.

Beli Beg Tangan Wanita Terkini Dan Murah Hanya Melalui Online

Di sini anda anda diperkenalkan kepada salah satu jenama beg tangan wanita terkini dan murah yang anda boelh dapati di Ladylike Exclusive Handbag Online Malayia. Handbag jemana KELLIE merupakan antara produk yang ditawarkan oleh Ladylike Exclusive yang mana ia kini menjadi pilihan wanita untuk mendapatkan serta beli beg tangan wanita terkini dan murah. Tahukah anda bahawa ramai wanita yang telah membeli ben tangan jenama KELLIE ini sehinggakan mendapat lebih daripada 400 reviews mengenainya di laman Facebook Ladylike Exclusive! Wah, sungguh hebat! Apa yang special mengenai handbag KELLIE ini ya?

Harga Beg Tangan Wanita Terkini

 

Beli Beg Tangan Wanita Terkini dan Murah

 

Beg tangan jenama KELLIE ini lain daripada handbag atau beg tangan yang lain kerana handbag atau beg tangan ini tidak perlu dibuka dengan zip. Anda tentu perasan sekiranya beg tangan atau handbag menggunakan zip, lazimnya bahagian zip akan cepat rosak dan anda terpaksa menghantar beg tangan anda ke kedai untuk dibaiki. Tidak dengan handbag jenama KELLIE yang boleh didapati di Ladylike Exclusive ini, ia menggunakan pembuka berjenis klip dan tidak menggunaakn zip supaya senang untuk mengakses barang-barang anda di dalam beg tangan tersebut. Beg tangan KELLIE ini juga didatangi dengan pelbagai warna yang menarik yang sesuai dengan citarasa dan kehendak anda.

 

 

Buat masa ini handbag atau beg tangan KELLIE ini didatangan dengan dua jenis iaitu KELLIE dan KELLIE Limited. Harga KELLIE adalah sebanyak RM89 manakala harga bagi KELLIE Limited pula adalah sebanyak RM99. Kedua-dua beg tangan KELLIE dan KELLE Limited ini menggambungkan design dan rekabentuk yang sememangnya unik dan ekslusif dengan mengikuti trend dan fesyen yang terkini. Kualitinya amat baik kerana ia diperbuat daripada material PU leather yang tidak akan mengelupas serta tahan lasak. Terdapat 10 jenis pilihan warna untuk handbag KELLIE dan 7 jenis pilihan warna bagi KELLIE Limited.

Testimoni Pelanggan Beli Beg Tangan Wanita Terkini Dan Murah

Sejak kini Ladylike Exclusive telah mendapat lebih 400 review 5-star di laman facebook Ladylike Exclusive, ini menunjukkan bahawa rata-ratanya hampir kesemua pelanggan Ladylike Exclusive amat berpuashati dengan beg tangan yang dibeli dari Ladylike Exclusive oleh mereka. Mereka meminati design dan rekabentuk beg tangan yang ekxlusif, anggun, cantik dan bergaya di samping kagum dengan pengggunaan klip untuk membuka serta menutup bag tersebut, kerana mereka yang memang arif dengan penggunaan beg tangan akur bahawa beg tangan yang menggunakan zip lebih cepat rosak.

Antara komen-komen lain yang diberikan termasuklah servis perkhidmatan yang tip-top serta cepat. Setiap pesanan anda akan diproses sebaik sahaja Ladylike Exclusive mendapat order anda. Ladylike Exclusive amat mementingkan kepuashatian pelanggan mereka dalam menyediakan perkhidmatan servis dan penghantaran yang baik yang digandingkan dengan kualiti produk handbag yang dijual oleh Ladylike Exclusive.

Mari kita lihat antara beberapa testimoni-testimoni daripada pelanggan yang boleh didapati di laman Facebook Ladylike Exclusive ini. Baca dan nilaikan dengan sendiri dengan komen-komen serta tanggapan-tanggapan yang positif dari pelanggan-pelanggan Ladylike Exclusive Handbag Online Malaysia, yang mana anda boleh beli beg tangan terkini dan murah.

 

Semalam order hari ni dah dapat..

Teruja sangat nak buka bungkusan dan bila buka tersangatlah happy..design buka tutupnya dahla best, dalamnya besar dan byk barang boleh masuk..rsnya ni la koleksi handbag paling menarik dan exclusive yg sy pernah ada..kualiti, harga, servis dan respon dr ladylike mmg terbaik.. ?

 

Bag i dh smpai… smalam ordr hr ni dh smpai… love sgt3….. cantik quality tip top, sevice fast respon.. i like lady like… muchh… muaahh..  is cute is elegant is beutifull… i loved it.. serius recemended takkan menyesal beli.. n i bli merdeka sale realy tk rugi.

 

Alhamdulillah.. Baru semalam oder arini dah sampai bag…. Mmg sgt2 berpuas hati!!!  bag cantik berkualiti, warna cantik..  dlm gambar cantik dah ada depan mata pon lg superrr cantikkkksss… mmg tidak menghampakan… Tq very much #LadyLikeExclusive

 

Excellent service…order semalam..hr ni dh smpai..beg cantik..n puas hati dgn pattern n material..good job guys…..

 

Terbaikkkk…servis cepat..mesra wassup…n yg pnting still tnyer kpuasan customers even pas closed order…means still jga quality n keep track customers. Bkn niaga semata2 tuk RM.. ? ? ? ?

 

 

 

 

Produk-Produk Lain Oleh Ladylike Exclusive Untuk Handbag Online Malaysia

Selain dari handbag atau beg tangan berjenama KELLIE, Ladylike Exclusive juga membekalkan serta menjual beg-beg tangan yang lain dari masa ke semasa. Selain daripada handbag, Ladylike Exclusive juga ada menjual serta menyediakan  pelbagai jenis bag seperti sling bag, purse, wallet, porch bag, handbag, dan luggage dengan harga yang sangat berpatutan, kualiti yang mantap, design dan ekslusif dan kepuasan yang maksimum daripada pelanggan-pelanggan. Barangan yang dijual atau disediakan oleh Ladylike Exclusive bukan sahaja untuk wanita tetapi untuk lelaki juga seperti sling bag bagi lelaki, clutch bag lelaki dan sebagainya. 

 

 

 

Tidak kira sama ada anda membeli beg tangan jenama KELLIE ataupun membeli beg-beg lain yang ditawarkan oleh Ladylike Exclusive, Handbag Online Malaysia, anda akan pasti untuk mendapatkan layanan yang mesra dan cepat serta servis dan penghantaran yang pantas apabila anda membeli beg anda daripada Ladylike Exclusive. Kesemua beg yang dijual oleh Ladylike Exclusive dijamin berkualiti dan tidak mengelupas kerana ia menggunakan material PU leather yang tidak mengelupas, cantik, tahan lama dan superb!

Setiap produk atau jenama yang disediakan oleh Ladylike Exclusive boleh didapati dengan pelbagai gaya, warna dan stail, dan ia memang sangat bergaya apabila dipakai. Sekiranya anda memang meminati beg terutamanya handbag atau beg tangan, anda tidak perlu lihat jauh lagi, segeralah lawati laman Facebook atau Instagram Ladylike Exclusive dan anda nilai dengan sendiri atas produk yang ditawarkan dan perkhidmatan yang diberikan oleh Ladylike Exclusive yang semestinya awesome dan the bomb!

Beg Tangan Wanita Terkini dan Lelaki

 

Testimoni Beg Tangan Wanita Terkini

 

Jom Beli Beg Tangan Wanita Berkualiti Dan Murah Sekarang !

Ternyata Ladylike Exclusive menawrkan seleksi warna dan gaya beg tangan untuk wanita yang memang cantik, anggun dan menarik. Pelbagai warna boleh didapati sesuai dengan citarasa dan naluri wanita. Pastikan anda kerap ke online store Ladylike Exclusive atau kunjungi mereka di kedai mereka untuk mendapatkan fesyen dan jenama terkini yang khusus didapati hanya di Ladylike Exclusive, yang mana anda boleh beli beg tangan wanita yang berkualiti dengan harga yang murah dan berpatutan. Kaum lelaki juga tidak ketinggalan ya, terdapat juga jenama-jenama yang dibawa oeh Ladylike Exclusive khusus untuk lelaki juga.

Jom Beg Tangan Wanita Terkini Beli SEKARANG

Ladylike Exclusive menyediakan pelbagai jenis beg seperti sling bag, purse, wallet, pouch bag, handbag serta lugage dengan harga yang sangat berpatutan dan kualiti yang tinggi. Di sinilah satu-satunya Handbag Online Malaysia yang mana anda boleh beli beg tangan wanita berkualiti dan murah. Dapatkannya sekarang!

 

 

Jom Beli Beg Tangan Wanita Berkualiti Dan Murah SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

B9 Jalan Masjid, Felda Sendayan, 71950 Seremban, Negeri Sembilan

   
Jom Beli Beg Tangan Wanita Berkualiti Dan Murah SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Jom Beli Beg Tangan Wanita Berkualiti Dan Murah SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: