Review
Sep 20, 2017, 11:30am

Beli Beg Tangan Original Wanita Online


  •  
  •  
  •  
  •  

Wanita dan beg tangan memang tak dapat dipisahkan. Tambahan pula terdapat pelbagai jenis beg tangan di pasaran sekarang. Dari yang berjenama sehinggalah yang biasa-biasa sahaja. Saya tahu ramai wanita di luar sana, memang suka dan fanatik dengan beg tangan dan mempunyai banyak koleksi beg tangan dari pelbagai jenama. Betul tak? Wanitakan suka bergaya. Andai tiada beg tangan, umpama tak lengkaplah outfits seorang wanita itu. Mungkin ada di kalangan anda yang teringin nak memiliki beg tangan berjenama dari luar negara tapi tak mampu nak membelinya di butik kerana harganya terlalu mahal sehinggakan terjebak dengan membeli beg tangan berjenama yang tiruan. Ada tak yang macam ni? Kalau ada, hari ni saya nak cerita kat anda tempat dimana anda boleh beli beg tangan original wanita online import dari luar negara dengan harga yang berpatutan. Teruja tak?? Hehe.

beg-berjenama-online

Saya yakin mesti ramai wanita diluar sana yang teringin nak menggayakan beg berjenama dari luar negara yang original tetapi tidak berkemampuan memandangkan harganya terlalu mahal. Kena spend ribuan ringgit baru dapat merasa memiliki beg berjenama luar negara. Jangan risau, sekarang anda dah boleh tersenyum kerana ada online shop yang menjual beg tangan berjenama original yang diimport dari luar negara dijual dengan harga yang berpatutan dan mampu milik. Jom saya kenalkan kat anda.

fcj_shoppe-ig

FCJ_SHOPPE adalah sebuah IG Shop yang menjual barangan yang berkualiti dan 100% original diimport dari US, Eropah dan Jepun. Antara barangan yang dijualnya adalah beg tangan dan accesories seperti jam dan lain-lain. Yang menariknya, barangan yang mereka jual adalah lebih murah berbanding harga di butik-butik Malaysia dan juga outlet-outlet Malaysia seperti JPO dan GPO… Sekiranya tidak percaya dengan harga yang ditawarkan, perbandingan harga boleh dibuat terlebih dahulu sebelum membeli dengan mereka. Begitu juga dengan keasliannya, mungkin ada yang was-was dengan keaslian barangan yang mereka jual memandangkan harganya terlalu murah. Jika ada yang rasa was-was, disyorkan membawa barang yang dibeli ke butik untuk mengenalpasti keasliannya. ‘Money back guaranteed’ jika barang anda disahkan oleh butik sebagai FAKE.!! Terbaikkan. Jaminan untuk anda sebagai pembeli… Jom jamu mata dengan beg tangan yang dijual di fcj-shoppe.

Koleksi Beg TanganOriginal Wanita Online dari FCJ-Shoppe

coach-mini-bennete-with-longstrap

Coach Mini Bennete With Longstrap – RM 619

coach-mini-charlie-backpack

Coach Mini Charlie Backpack – RM 549

coach-saddle-bag-23

Coach Saddle Bag 23 – RM 759

michael-kors-cindy-dome-large-satchel

Michael Kors Cindy Dome Large Satchel – RM 579

michael-kors-kellen-studded-sx-satchel-in-acorn-with-longstrap

Michael Kors Kellen Studded SX Satchel In Acorn With Longstrap – RM 569

coach-crsty-pcts-mini-bennete-satchel-with-longstrap

Coach Crsty Pcts Mini Bennete Satchel With Longstrap – RM 499

coach-medium-corner-zip-wallet-colorblock-signature

Coach Medium Corner Zip Wallet Colorblock Signature – RM 259

Banyak lagi sebenarnya koleksi beg tangan yang ada di fcj-shoppe. Banyak pilihan dan pelbagai design yang boleh dipilih. Boleh rambang mata dibuatnya. Bukan sahaja beg tangan, malahan jam tangan juga turut dijual dengan harga yang murah dan yang pastinya original. Untuk jam tangan Fossil, Michael Kors, Katespade, adidas warranty diberikan selama 2 tahun.

jam-tangan-diesel

Selain beg tangan, FCJ Shoppe juga menjual jam tangan Fossil dan Diesel

Keistimewaan Beli Beg Tangan Original Wanita Online dengan FCJ-Shoppe

Banyak keistimewaannya kalau bershopping di fcj-shoppe ni sebenarnya. Antaranya ialah :-

  • Mereka menerima bayaran secara ansuran sebanyak 2 hingga 3 kali. Jadi, ianya tidak membebankan anda yang kurang berkemampuan tetapi ada impian untuk memiliki beg tangan yang berjenama. Sangat membantu kan.?
  • Jangan risau tentang cukai kerana mereka akan membayar cukai semasa barang sampai di kastam. Selamat duit. Haha!!
  • Dapat menjimatkan kos minyak kereta dan juga kos makan minum sebabnya anda membeli secara online tak perlu ke butik atau outlet yang memerlukan perbelanjaan lebih untuk benda-benda yang tak sepatutnya.
sistem-pembayaran-kutu
  • Mereka juga membuat sistem kutu selama 4 bulan. Kutu bermula pada Januari hingga April, Mei hingga Ogos dan September hingga Disember. Bagi yang dah biasa dengan sistem kutu, bolehlah memilih keistimewaan ni.
  • Paling penting bagi sesebuah perniagaan, mereka sangat mesra pelanggan. anda akan rasa seronok semasa berurusniaga dengan mereka kerana mereka sangat friendly.

Testimoni Pembeli Beg Tangan Original Wanita Online Dari FCJ-Shoppe

Ramai pelanggan yang berpuashati dan suka membeli dengan mereka terutamanya cikgu-cikgu sekolah kerana harga yang mereka tawarkan sangat murah dan berpatutan… Cikgu-cikgu boleh bergaya dengan barangan branded dari mereka tanpa rasa ragu-ragu. Jom kita tengok apa kata customer yang dah pernah membeli dengan fcj-shoppe.

testimoni-pembeli-beg-tangan-fcj-shoppe-1testimoni-pembeli-fossil-club-1 testimoni-pembeli-fossil-club-4 testimoni-pembeli-jam-fossil-2          

Rata-rata customernya memberi feedback yang sangat baik. Paling best, layanan yang diberikan superb mesra… Satu ciri yang membuatkan pelanggan kembali semula untuk membeli dengan mereka.

Jom Beli Beg Tangan Original Wanita Online dengan FCJ SEKARANG !

Orite, kalau anda berminat untuk bershopping di fcj-shoppe, anda sangat digalakkan untuk turut serta dalam group TELEGRAM mereka kerana disitu mereka sangat aktif dan lebih pantas untuk menjawab setiap pertanyaan dari pelanggan-pelanggan mereka. Pelanggan juga akan mendapat update lebih cepat dan pantas terutamanya bila mereka buat special sale di dalam group telegram sebelum diiklankan di instagram. Kalau anda nak tahu, update untuk sale terbaru akan dibuat setiap hari di telegram dan boleh dikatakan group telegram meraka sangat aktif setiap hari.

JOIN DISINI —> TELEGRAM FCJ_SHOPPE

JOIN DISINI —> TELEGRAM FCJ_SHOPPE

JOIN DISINI —> TELEGRAM FCJ_SHOPPE

Sekiranya anda berminat untuk join group telegram mereka, anda boleh klik link di atas ni ye. Bolehlah cuci mata sekali dengan koleksi beg tangan dan jam tangan berjenama dari luar negara. Paling penting 100% original.

Oklah, untuk mendapatkan maklumat lebih lanjut, sila gunakan saluran-saluran berikut :-

FCJ SHOPPE | HANDBAG / JAM BRANDED ORIGINAL

Telefon: 013-6429874Link Whatsapp

Telegram: Fossil Club Facebook Group : @Fossil Club Instagram: @fcj_shoppe