Review
Jul 14, 2017, 1:24pm

Beli Beg Lelaki Online Clutch Bag Lelaki Malaysia


Sebagai seorang lelaki, cuba senaraikan item-item yang akan dibawa apabila keluar rumah. Kunci rumah, kunci kereta, handfon, tab atau ipad, cermin mata, jam, dompet, sapu tangan, sikat, pomade, kalau yang merokok, kotak rokok, vape, liquid, lighter. Banyak kan benda yang dibawa?

Clutch Bag Lelaki Malaysia

Nak masukkan ke dalam semua kedalam poket, memanglah muat, tetapi, akan nampak bonjolan. Sudah pastinya akan berasa tidak selesa apabila berjalan kaki dengan poket yang penuh. Lebih-lebih lagi, yang menjadi masalah adalah apabila menyeluk poket nak ambil kunci kereta. Payah bila kunci tersangkut berbelit-belit dan susah nak dikeluarkan. Lagi-lagi kalau tak pasti poket mana. Poket kiri? Poket kanan? Belakang? “Mana kunci ni?”

Clutch Bag Lelaki Malaysia memudahkan-simpan-kunci

Cuba bayangkan; mengeluarkan kunci dari poket yang penuh dengan dengan tangan kanan semenatara tangan sebelah kiri memegang beg membeli belah yang sarat dengan barang dan berat. Bayangkan lagi kalau kunci kereta berada pada poket kiri? “Oh Mak Ai, punyalah payah.” Nak senang dan tapi masih nampak segak bergaya, penyelesaian yang mudah adalah beli beg lelaki, atau dalam bahasa inggerisnya, Clutch bag for men. Jangan samakan clutch bag lelaki dengan clutch bag wanita. Ianya tidak sama dan rekaannya jauh berbeza.

Clutch Bag Lelaki Malaysia terbaik

Clutch bag lelaki lebih besar sedikit dari clutch bag wanita. Sekilas pandang, anda mungkin berkata ia tidak praktikal, tetapi jangan terlalu cepat menolak gaya klasik ini sebagai remeh. Walaupun clutch bag jelas menunjukkan beberapa kelemahan kepada pemakainya, orang sering lupa semua faedah dari sekeping fesyen hebat ini.

Clutch Bag Lelaki Malaysia Antara Pilihan

Clutch Bag Lelaki Malaysia

Selain membeli beg lelaki yang ditawarkan di Estio Exchange, apabila anda mencuba clutch beg untuk seminggu, pasti anda akan sukar untuk mengatakan tidak beg lelaki tersebut walaupun anda mahu.

Berikut adalah 5 alasan yang sah untuk jatuh hati dengan beg Clutch Bag Malaysia, lebih-lebih lagi, rekaan dari Estilo Exchange.

1. Keunikannya Clutch Bag Lelaki Malaysia

ronaldo guna clutch

Lelaki konvensional kurang memberi perhatian terhadap beg lelaki kerana menganggap ianya untuk wanita sahaja dan akan dianggap sebagai seorang lelaki lembut. Ia sebenarnya pemikiran yang salah, kerana terdapat rekaan yang khas dibuat untuk memenuhi ciri-ciri kelakian. Membeli beg lelaki dapat menambahkan gaya maskulin dengan memilih rekaan yang betul dan unik untuk lelaki.

2. Minimalistik Clutch Bag Malaysia

ciri-minimalist-clutch-lelaki

Beg galas akan membuatkan anda membawa barang-barang yang tidak diperlukan dan pada masa yang sama, tidak kelihatan profesional jika anda menghadiri mesyuarat. Oleh kerana clutch bag mempunyai ruang yang terhad, anda hanya akan membawa barang-barang yang penting sahaja tetapi dan pada masa yang sama kelihatan segak bergaya.

3. Kotemporari Clutch Bag Lelaki Malaysia

clutch-lelaki-terbaik-murah

Bentuk bucu beg yang kemas dan berbentuk segi empat memberi rasa moden yang tidak terdapat pada beg yang lain terutamanya beg galas. Clutch beg mudah dipadankan dengan mana-mana gaya pakaian dan pada masa yang sama memberikan anda semangat dan keyakinan diri yang lebih.

4. Penyelenggaraan Rendah Clutch Bag Lelaki Malaysia

clutch-senang-dibawa

Apa yang menarik mengenai clutch bag adalah anda boleh gengam dengan mudah dan terus bergerak. Tak perlu nak fikir panjang untuk mengatur tali beg yang kadang-kadang terlebih panjang atau terlebih pendek. Anda juga mudah bergerak, tak seperti mengalas beg laptop yang membuatkan bahu anda berat sebelah.

5. Rehatkan Bahu, Leher dan Tulang Belakang Dengan Clutch Bag Lelaki Malaysia

bag-bebankan-tulang-belakang

Memikul beban yang berat pada bahu memberikan tekanan pada badan, lebih-lebih lagi pada bahu, leher dan tulang belakang. Sesiapa sahaja yang pernah memikul beg yang berat akan tahu betapa tidak selesanya mengusung kehulur-hilir. Lagi-lagi beg laptop.

Dengan adanya clutch beg yang lebih ringan, anda tidak menambahkan beban membawa perkara-pekara yang tidak diperlukan.

Apa lagi, hadiahkan diri anda dengan beli beg lelaki jenis clutch.

5 alasan telah diberikan kenapa anda perlukan clutch bag dan apa kata anda dapat satu  dari 3 jenis model  yang berkualiti dengan rekaan yang menarik yang ditawarkan oleh Estilo Exchange.

Pilihan Beg Lelaki Jenis Clutch Bag Lelaki Oleh Estilo Exchange

Clutch beg yang ditawarkan oleh Estilo Exchange diperbuat daripada material yang berkualiti, iaitu PU leather grade AA. Material ini tahan lasak dan tidak mudah rosak. Ruang juga sangat luas dan boleh menyimpan pelbagai barang yang penting. Rekaannya juga menarik dan kemas, sesuai untuk semua lelaki yang ingin bergaya dan kelihatan sofistikated.

clutch-estilo-exchange-VR

Estilo Exchange VR Clutch Bag

Diberi kod VR, Clutch beg ini bersaiz 24cm x 16cm x 7cm dan dan diperbuat daripada PU leather grade AAA.  Ia mempunyai tali andainya anda mahu jadikan ia sebagai beg galas yang mudah alih. Kombinasi dwi warna hitam dan coklet menjadikan ia nampak ekslusif dan profesional. Harga beg ini sangat berpatutan, hanya RM90 sahaja.

clutch-estilo-exchange-GB

Estilo Exchange GB Clutch Bag

Dengan Kod GB, anda boleh dapatkan Clutch beg satu warna ini yang mempunyai 2 zip atau 2 ruang petak untuk menyimpan atau mengasingkan barang-barang. Bersaiz 19cm x 14cm x 6cm, juga diperbuat daripada PU leather greade AAA. Terdapat 2 warna yang menjadi pilihan, hitam dan Coklet. Harganya, mampu milik, RM80.

clutch-estilo-exchange-DB

Manakala clutch bag kod DB ini, mempunyai 3 pilihan warna, biru, hitam dan coklet. Bersiaz 24cm x 16cm x 7cm , anda boleh dapatkan pada harga RM70 ringgit.

Kepuasan Beli Beg Lelaki Online Clutch Bag Malaysia

Lihat beberapa testimoni pembeli yang berpuas hari dengan Clutch beg dari Estilo Exchange in atau klik sini untuk lihat kesemua review pengguna clutch bag ini https://web.facebook.com/EstiloExchange/reviews/.

testimoni-pengguna-clutch-estilo-exchange

testimoni-pengguna-clutch-estilo-exchange

testimoni-pengguna-clutch-estilo-exchange

Jom Beli Beg Lelaki Online Clutch Bag Lelaki Malaysia Sekarang !

Beli Beg Lelaki Online

Anda boleh menghubungi mereka melalui

ESTILO EXCHANGE |  AKSESORI LELAKI

PS : Saya sudah ada 1. Bagaimana pula dengan anda?

Jom order Clutch Bag SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

B12-08 Flr 12 Galeria Residence Wing B, Jalan Putra Permai 2, Taman Equine, 43300 Seri Kembangan, Selangor

   
Jom order Clutch Bag SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Jom order Clutch Bag SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: