Review
Sep 3, 2018, 2:41pm

Belajar Kelas Perniagaan Mobile Facial Dan Treatment Dari Zue Beauty Facial


Ramai orang fikir untuk mula Bisnes Spa mesti ada Kedai, Facial Bed, Bath Tub, atau bilik sauna serta keluar belanja atau buat pinjaman RM30K-RM150K untuk sewa kedai, beli peralatan spa dan hias spa cantik-cantik.

kelas perniagaan mobile facial spa

Mereka tidak tahu ada cara lebih mudah, murah dan menguntungkan iaitu mulakan dulu dengan Bisnes Spa Tanpa Kedai. Zue Beauty Facial latih anda mulakan Bisnes tanpa kedai dengan modal kecil, walau pada ruang terhad.

Bina Kerjaya Dengan Zue Beauty Facial

Zue Beauty Facial menawarkan peluang perniagaan kepada semua warga Malaysia secara umum dan wanita khas nya yang berminat serta ingin menambah pendapatan atau menjana income sama ada secara part time mahupun fulltime dengan menghadirkan diri ke class preview atau beauty event Home Mobile Facial Spa. Anda berpeluang untuk menjadikan Mobile Facial Spa sebagai satu kerjaya yang mampu meraih pendapatan sehingga 5 angka dalam sebulan.

kelas perniagaan mobile facial spa kerjaya

Kerja 3-4 Jam Sehari Tapi Pendapatan Lebih Dari RM4000

Telah ramai wanita tanpa mengira latar belakang telah pun berjaya meraih pendapatan tinggi dari perkhidmatan facial spa secara mobile ini. Antaranya adalah merupakan golongan professional seperti Engineer, Pensyarah, Doktor, Manager dan tidak lupa juga dari kalangan suri rumah & ibu-ibu tunggal sehinggalah ke golongan pelajar.

kursus kelas perniagaan mobile facial spa

Kebanyakan mereka sudah pun mampu meraih pendapatan di antara RM2000 sehingga ke lebih dari RM10,000 sebulan secara part time mahupun fulltime. Pihak Zue Beauty Facial telah pun melatih lebih dari 300 orang pemilik home mobile facial spa di seluruh Malaysia. Dari selatan tanah air sehinggalah ke utara termasuk juga di Sabah & Sarawak.

Kelebihan Buat Duit Home Mobile Spa Dengan Zue Beauty Facial

Mengapa Home Mobile Spa ni sesuai merupakan perniagaan yang paling mudah dijalankan dan sangat-sangat mudah untuk menjana pendapatan?

kelas perniagaan mobile facial spa sambil buat

 1. Boleh dijalankan secara Mobile tanpa mengira tempat. Anda boleh terus mula melakukan servis facial kepada pelanggan walau di mana pun anda berada dengan hanya berbekalkan peralatan facial yang sangat-sangat ‘handy’ dengan hanya membawa beg facial yang sangat-sangat ‘comel’ dan ringan;
 2. Kecantikan merupakan perkara asas dan wajib bagi setiap wanita. Tak percaya anda boleh lihat trending carian di internet di mana ‘kecantikan’ mendapat carian tertinggi dalam kalangan wanita. Jadi servis facial secara bergerak ni memang amat mudah mendapat permintaan yang sangat-sangat tinggi.
 3. Repeat customer sangat-sangat senang kerana mereka selesa dengan servis yang telah diberikan oleh beautician yang bertauliah. Rata-rata beautician mampu meraih pendapatan bersih dari RM100 sehingga ke RM2000 hanya dalam beberapa jam sahaja.

peserta kelas perniagaan mobile facial spa

Mengapa perlu belajar facial melalui Zue Beauty Facial;

 • Latihan yang berterusan diberikan oleh pihak  Zue Beauty Facial sehingga anda mampu untuk berniaga sendiri
 • Antara kelas dan sesi pembelajaran yang ditawarkan kepada pemilik Mobile Spa ini adalah seperti latihan hands-on facial beginner-advanced, class online marketing, class motivasi dan membina jati diri bagi menjadi seorang peniaga yang berwawasan dan berjaya
 • Personal dan group coaching yang berterusan melalui group whatsapp
 • Class preview berada di seluruh Malaysia dan dikendalikan oleh beautician & beauty consultant yang telah berjaya;
 • Class Preview Home Mobile Facial Spa yang murah serendah RM30 sahaja.

sijil kelas perniagaan mobile facial spa

Siapa Patut Mulakan Perniagaan ini?

 1. Sesiapa saja yang berminat mempunyai SPA sendiri dengan modal sangat rendah
 2. Sesiapa yang berminat mendalami Ilmu Kecantikan secara Teori dan Praktikal
 3. Student, Suri Rumah, Ibu Tunggal yang ingin memulakan kerjaya di dalam bidang SPA, SALON dan Kecantikan dengan bimbingan penuh.
 4. Ingin Mencuba bidang baru sebagai alternatif pendapatan sampingan dan Home Bisnes Selepas anda Tamat belajar anda sudah boleh mulakan kerjaya anda sebagai pengusaha SPA.
 5. Dapat Bimbingan MENTOR.

pengajar kelas perniagaan mobile facial spa

Adakah Anda Nak Belajar Bisnes Home Mobile Facial Spa Dengan Cara Yang Santai & Mudah Difahami? Anda Tak Teringin Ke Nak Berjaya Seperti Mereka Di Bawah Ini?

” Saya merupakan pekerja di salah sebuah syarikat swasta dan menjalankan bisnes Home Mobile Spa ini secara part time saja. Alhamdullilah..setelah mendapat tunjuk ajar dari Kak Zue income melalui bisnes facial pada bulan pertama sahaja telah mencecah RM 5 ribu ringgit. Happy sangat-sangat” – Ann, KL (Pemilik Harisya Beauty Home Spa)

testimoni kelas perniagaan mobile facial spa

” Saya merupakan seorang OKU dan memulakan perniagaan Home Mobile Spa ini secara santai-santai saja dengan niat ingin mencari rezeki lebih bagi membantu suami dan keluarga, tapi tanpa disangka-sangka bisnes ini telah merubah hidup kami. Tambahan pula bisnes ni boleh dijalankan secara flexi hour jadi amat mudah untuk saya jadualkan masa untuk berbisnes & meluangkan masa bersama keluarga. Hasil bimbingan dari Zue Beauty Facial membolehkan saya menjana income sebanyak RM 10,400 dalam masa tiga minggu sahaja. Terima kasih kak Zue dari Zue Beauty consultant & services” – Eiya, Alor Setar (Owner Eiya Beauty Spa & Makeup)

alumni kelas perniagaan mobile facial spa

” Alhamdullilah….walaupun saya merupakan seorang student di salah sebuah universiti tempatan tapi masih mampu membahagikan masa untuk menjalankan bisnes Home Mobile Spa ini kerana ianya sangat-sangat mudah, cepat dan boleh dijalankan dimana-mana sahaja kita berada. Saya telah mendapatkan khidmat nasihat dan tunjuk ajar dari Zue, dan setelah 4 bulan beroperasi income melalui bisnes facial saya telah mencecah RM17,000.  Bersyukur sangat-sangat kerana saya telah membuat sebuah perniagaan yang amat mudah untuk dijalankan & mempunyai market yang sangat besar di Malaysia” – Eisza, Johor Bahru (Pemilik Eisza Home Beauty Facial)

kejayaan kelas perniagaan mobile facial spa

Sertai Kelas Belajar Mobile Facial Dan Treatment Dengan Zue Beauty Facial SEKARANG!

seminar dan kelas perniagaan mobile facial spa

Bagi anda yang berminat untuk menyertai kelas ini, anda boleh daftar  atau mendapatkan update terkini berkaitan  seminar dan kelas Home Mobile Facial Spa boleh memberikan maklumkan kepada pihak Zue Beauty Facial dengan menekan butang WhatsApp di bawah.

ZUE BEAUTY FACIAL | HOME MOBILE FACIAL SPA
Hotline: 60106552738 | Tekan untuk WhatsApp
Facebook: ZUE Beauty Facial
Instagram:  @zuebeautyfacial
Website: www.beautyspa4u.com 

Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

B12-08 Flr 12 Galeria Residence Wing B, Jalan Putra Permai 2, Taman Equine, 43300 Seri Kembangan, Selangor

   
Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: