Umum
Feb 19, 2011, 12:08pm

Begitukah Cinta – Slot Akasia TV3


Begitukah Cinta Slot Akasia Tv3 menggantikan Tiramisu Tv3.. Saya dah lama tak layan Slot Akasia bagai ini.. Tapi masih terpanggil-panggil untuk update Drama drama di slot akasia tv3 ini.. Drama Begitukah Cinta telah pun ditayangkan pada 14 Februari 2011.. Begitukah cinta ini diterbitkan oleh Suhan Movies & Trading Sdn.Bhd

Begitukah Cinta Tv3 ini dilakonkan oleh Nazim Othman dan Ainul Aishah.. Selain itu, Pelakon yang terlibat dalam Drama Begitukah Cinta adalah Aida Khalida, Shahronizam, Ku Fridah, Wan Nor Azlin, Kahiril Anwar, Ramona Zamzam dan ramai lagi. Jom kita usha Sinopsis Begitukah Cinta Slot Akasia TV3.

Sinopsis Begitukah Cinta TV3

Begitukah Cinta menceritakan Nazril yang cuba keluar daripada kepompong kemewahan dan ingin hidup seperti orang kebiasaan yang lain, jatuh cinta terhadap seorang gadis kampung bernama Riana. Dua watak utama begitukah cinta ini juga mewakili isu-isu sosial belia di IPT yang terlibat dalam gejala seperti escort girl, bartender dan GRO bagi menyara kehidupan dan pembelajaran di kolej.

Aida Khalida yang membawa watak ibu kepada Nazril mungkin bakal berjaya dibenci penonton terhadap wataknya sebagai ibu yang bersifat antagonis. Watak hipokrit yang dibawa Shahronizam, juga bakal meninggalkan kritikan sosial yang tajam kepada segelintir masyarakat Melayu kita amnya.

Drama Begitukah Cinta ini mempunyai 24 episod. Jadi kepada korang semua. Jangan lupa saksikan Begitukah Cinta di Tv3 setiap hari isnin hingga khamis pada jam 7malam..

OST BEGITUKAH CINTA TV3

Boleh klik link ni Lagu Tema Begitukah Cinta Slot Akasia TV3

ProfHariz : Begitukah Cinta.. Ohhh.. Cinta…. Best citer nie nak layan di tonton

Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

B12-08 Flr 12 Galeria Residence Wing B, Jalan Putra Permai 2, Taman Equine, 43300 Seri Kembangan, Selangor

   
Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: