Review
Feb 5, 2018, 9:40am

Beg Buatan Tangan Cantik Dan Berkualiti Sesuai Untuk Majlis Formal


Beg buatan tangan atau lebih dikenali sebagai handmade bag adalah beg yang diperbuat daripada bahan-bahan berkualiti sumber alam mahupun bukan sumber alam.  Beg buatan tangan sangat terkenal di seluruh negara mengikut keunikan dan kekreatifan masing-masing dalam menghasilkannya.  Ada beg yang diperbuat daripada kulit kambing, kulit buaya, daun pandan, tali pvc, mengkuang, songket dan lain-lain lagi.

beg buatan tangan

Oleh sebab diperbuat dari bahan-bahan yang berbeza, sudah tentu kegunaannya juga berbeza.  Bagi beg yang diperbuat dari daun atau bahan yang ringan, ia sesuai dijadikan beg duit dan untuk diisikan barang yang ringan sahaja.  Beg buatan tangan yang diperbuat dari bahan yang keras dan kuat, ia boleh menampung banyak barang dan barang yang berat sesuai untuk menyimpan buku, alat tulis dan sebagainya.   Namun begitu, setiap jenis beg mempunyai gaya atau style yang tersendiri dan bersesuaian untuk kita padankan dengan situasi kita.

Gaya Atau Style Beg Mengikut Situasi

 • Formal
 • Santai
 • Kasual
 • Ringkas
 • Istimewa
 • Eksklusif
 • Tradisional
 • Party

beg buatan tangan cantik

Menariknya, beg buatan tangan tidak memakan kos yang banyak seperti beg eksklusif yang lain walaupun bbegeg buatan tangan kelihatan sangat cantik dan eksklusif.  Anda boleh jimat dan membuat kelainan daripada yang lain.  Ada juga yang memakan kos yang besar tetapi kualitinya sangat tahan lama dan sangat-sangat cantik dan sangat eksklusif dan kena juga pada harganya.  Tahukah anda memakai beg yang tampak eksklusif dan simple sesuai untuk majlis-majlis formal?

Beg Berkualiti dan Sesuai Untuk Majlis Formal

Definisi bagi beg berkualiti adalah beg yang kekal tahan lama, kukuh dan tidak mudah rosak.  Material dan bahannya juga perlulah kuat dan sesuai supaya beg boleh digunakan dengan baik dan selesa tanpa cacat cela.  Beg berkualiti sesuai untuk dijadikan pelengkap gaya untuk menghadiri majlis-majlis formal seperti majlis anjuran pejabat, majlis perasmian, majlis pelancaran dan sebagainya.

beg buatan tangan cantik dan berkualiti

Beg buatan tangan sering mendapat tempat di hati pelanggan berbanding dengan beg tangan biasa. Ia kerana beg buatan tangan mempunyai lebih banyak pilihan yang sesuai dan menarik serta rekaannya tidaklah membosankan seperti beg tangan biasa yang berada di pasaran.  Anda mencari beg berkualiti yang sesuai untuk digayakan di majlis formal?

Mark N Diouz Pembekal Beg Buatan Tangan Cantik Dan Berkualiti

Mark N Diouz adalah sebuah kedai berjenama yang menghasilkan produk beg buatan tangan berkualiti dan cantik.  Mark N Diouz bermula di Dubai dan mempunyai cawangan di Malaysia sejak tahun 2016 lagi yang bertapak di Berjaya Times Square, Tingkat 5.  

beg buatan tangan cantik dan berkualiti Mark N Diouz

Jenama beg buatan tangan ini sangat terkenal dalam menghasilkan beg tangan yang eksklusif, cantik dan sesuai digayakan ke mana sahaja.  Kebanyakan beg buatan tangan Mark n Diouz amat sesuai digayakan untuk majlis formal.  Kehebatan Mark N Diouz beg buatan tangan ini adalah kualiti beg nombor 1 serta kecantikan dan nilai eksklusif beg ini berada di tahap tertinggi.  

Kenapa Memilih Beg Buatan Tangan Cantik Dan Berkualiti Dari Mark N Diouz

 • Membekalkan Pelbagai Jenis Beg Buatan Tangan

Mark N Diouz membekalkan pelbagai jenis beg buatan tangan seperti metal beg, full sticth beads beg, bangles beg, sling beg dan lain-lain lagi.  Beg Jahitan Manik Penuh amat popular di Butik mereka.  Kebanyakan pelanggan amat tertarik dengan beg jenis manik penuh kerana ia menampakkan sangat eksklusif dan sesuai untuk majlis formal.   Terdapat pelbagai jenis corak dan warna handmade beg yang boleh anda pilih.  Semestinya anda akan rambang mata melihat beg buatan tangan yang menarik dan banyak pilihan ini!

beg buatan tangan cantik dan butik Mark N Diouz

 • Membekalkan Kasut Buatan Tangan

Perkhidmatan Mark N Diouz dalam menyediakan kasut buatan tangan juga menjadi buah mulut masyarakat Malaysia.  Kasut buatan tangan ini terdiri daripada wedges, kasut tinggi, sandle dan pelbagai jenis kasut.  Selalunya pelanggan akan memilih beg buatan tangan sekaligus dengan kasut tinggi yang dipadankan dengan beg tadi.  Jahitan manik dari segi corak dan warna yang sama menampakkan ianya seperti satu set.   Banyak pilihan kasut yang boleh dipilih dan kasut-kasut yang dijual sangat berkualiti dan berpatutan setanding dengan tekstur kasut yang cantik dan menarik.  Ia boleh dipadankan mengikut gaya anda.

rekaan beg buatan tangan cantik dan butik Mark N Diouz

 • Pembelian Online dan Offline

Mark N Doiuz mempunyai kemudahan pembelian dimana pelanggan boleh membeli secara online dan offline.  Anda boleh pilih sahaja beg yang menjadi pilihan anda dan hanya tunggu sahaja beg anda sampai ke rumah.  Mudahnya bukan?

beg buatan tangan cantik online

 • Postage ke Seluruh Dunia

Sebagai salah satu jenama antarabangsa yang dikenali ramai, Mark N Diouz menyediakan perkhidmatan pos barang ke seluruh dunia.  Setiap barang yang dipesan dan dibeli oleh pelanggan yang berada dimana-mana sekalipun boleh dipos dan dijamin selamat sampai.  Mereka telah berpengalaman dalam perniagaan secara atas talian.  Selain itu, anda juga boleh terus mengunjungi butik mereka bagi mendapatkan beg buatan tangan dan kasut idaman anda!

beg buatan tangan cantik online penghantaran seluruh dunia

 • Konsultansi Pilihan Beg Yang Bersesuaian Untuk Majlis

Sekiranya anda mempunyai sebarang majlis seperti majlis formal, majlis perkahwinan, majlis makan malam dan sebagainya.  Sememangnya beg buatan tangan Mark N Doiuz amat berkualiti dan cantik untuk anda gayakan! Namun, jika anda tidak tahu membuat pilihan beg mana yang sesuai untuk anda, pihak Mark N Diouz boleh pilihkan untuk anda dengan tema anda yang sesuai.

beg buatan tangan cantik online dan offline

Jenis-jenis Beg Mark N Diouz | Beg Buatan Tangan Cantik

Terdapat banyak jenis beg buatan tangan yang dijual di Mark N Diouz.  Semua beg-beg ini sangat eksklusif dan terbaik.  Ia sangat cantik dipakai dan dipadankan dengan apa sahaja pakaian kita tidak kiralah formal, party ataupun santai.

koleksi beg buatan tangan cantik online dan offline

1. Jahitan Manik Penuh Wallet

Ciri-Ciri Beg Jahitan Manik

 • Terdapat jahitan manik yang penuh dan tidak penuh
 • Terdapat pelbagai pilihan warna beg, manik dan corak yang berbeza
 • Mempunyai design, rekacipta dan saiz yang berbeza
 • Ciptaan yang sangat unik dan asli
 • Mempunyai versi beg tangan, dompet dan sebagainya.

koleksi beg buatan tangan cantik jahitan manik penuh

2. Metal Beg

Ciri-Ciri Metal Beg

 • Mempunyai pelbagai jenis emas/gold dan diamond sebagai hiasan
 • Dihiasi dengan pelbagai batu permata dan manik mengikut saiz yang cantik dan sesuai
 • Mempunyai bentuk dan reka cipta yang unik
 • Sesuai untuk majlis makan malam, perkahwinan dan lain-lain
 • Sangat tahan lama dan kukuh

koleksi beg buatan tangan cantik metal bag

Kelebihan Beg Buatan Tangan Mark N Diouz

Sekali sekala membeli beg, apa kata anda cuba menggayakan beg buatan tangan yang cantik dan eksklusif pula.  Seperti yang anda semua tahu, beg buatan tangan Mark N Diouz sangat cantik dan elegen kerana ia menampilkan elemen-elemen manik, labuci, metal serta ketahanannya sangat kuat dan kukuh menjadikannya beg yang sangat berkualiti.  Selain itu, terdapat banyak kelebihan beg buatan tangan berjenama Mark N Diouz.

kelebihan beg buatan tangan Mark n Diouz

Jenama yang Eksklusif dan Formal

Beg buatan tangan jenama ini sangat sesuai digayakan untuk semua majlis terutamanya majlis formal kerana ia mempunyai unsur-unsur yang bersesuaian dan sepadan dengan gaya feminin, formal, eksklusif dan sebagainya.   Anda juga akan mendapat beg kain Mark n Diouz percuma untuk setiap pembelian.

kelebihan beg buatan tangan Mark n Diouz design eksklusif dan formal

Sesuai untuk Semua Lapisan Masyarakat

Beg buatan tangan ini sesuai digayakan oleh semua lapisan umur masyarakat iaitu (Remaja, Dewasa, Warga Tua) atau sesiapa sahaja tidak kiralah bekerjaya atau tidak.  Dengan beg buatan tangan Mark N Diouz ini, semua wanita berhak untuk kelihatan cantik, mewah dan bergaya!

kelebihan beg buatan tangan Mark n Diouz sesuai untuk semua

Layanan Mesra Pelanggan

Mark N Diouz mempunyai ramai pelanggan tetap dan penyokong mereka.  Mereka juga sangat mesra pelanggan kepada semua pelanggan sama ada di media sosial seperti facebook page dan juga instagram mereka, juga secara berhadapan ketika pelanggan mengunjungi butik mereka. Beg buatan tangan keluaran mereka sentiasa diyakini dan mendapat permintaan ramai.

Kedai Beg Buatan Tangan di Times Square

Kemudahan Pembelian Dan Penghantaran

Kemudahan pembelian online dan offline amat memudahkan pelanggan kerana tidak semua berpeluang ke butik Mark N Diouz dan kebanyakan daripada mereka juga suka membeli barangan secara atas talian.  Penghantaran juga amat terbaik di mana mereka fokus kepada ‘worldwide postage’, pos ke seluruh negara.

Kedai Beg Buatan Tangan di Times Square ada penghantaran

Berkualiti dan Cantik

Melihat gambar sahaja,  sudah pasti bahawa beg buatan tangan Mark N Diouz amat tahan lama dan berkualiti.  Kekukuhannya sangat terjamin dan beg keluaran mereka tidak mudah rosak.  Begitu juga dengan kasut.  Beg dan kasut buatan tangan yang dijual sangat cantik dan memudahkan pelanggan kerana ia ditawarkan dalam satu set sekiranya pelanggan berminat keduanya.

design beg buatan tangan mark n diouz dengan padanan warna

Pelbagai Pilihan Beg dan Kasut

Terdapat pelbagai pilihan beg dan kasut buatan tangan yang dijual di Mark N Diouz.  Ia mempunyai pelbagai pilihan design, corak, warna dan material yang berbeza untuk dipadankan dengan gaya yang berbeza dan bersesuaian.  Menariknya, kesemua beg ini sangat tampak eksklusif dan boleh disesuaikan untuk menghadiri majlis formal.

design beg buatan tangan mark n diouz dengan padanan kasut

Harga yang berpatutan

Beg buatan tangan ini dijual dengan harga yang berpatutan dan berbaloi.  Kualiti dan kecantikannya selaras dengan harga yang ditawarkan.  Anda tidak akan jumpa beg dan kasut seperti jenama Mark N Diouz ini di mana-mana kedai lain dengan harga yang amat berpatutan sebegini.

design beg buatan tangan mark n diouz dengan padanan kasut yang cantik dan berkualiti

Anda Mencari Beg Buatan Tangan Cantik Dan Berkualiti Untuk Majlis Formal?

Mark N Diouz membantu anda dalam menyediakan pelbagai pilihan beg buatan tangan berkualiti dan cantik untuk majlis formal anda.   Anda boleh nyatakan beg bagaimana dan warna apa yang anda inginkan, mereka pasti ada untuk anda.  Kualiti dan kecantikan beg buatan tangan Mark N Diouz pasti akan membuatkan anda berasa sangat teruja dan tidak sabar lagi untuk memilikinya!  Beg pilihan anda ini boleh dipakai bila-bila masa dan dipadankan dengan semua jenis pakaian dan gaya.

design beg buatan tangan mark n diouz harga murah

Testimoni Mereka Yang Menggunakan Beg Buatan Tangan Mark N Diouz

testimoni pembeli beg buatan tangan Mark N Diouz (1) testimoni pembeli beg buatan tangan Mark N Diouz (2) testimoni pembeli beg buatan tangan Mark N Diouz (3)

Dapatkan Beg Buatan Tangan Mark N Diouz Sekarang!

Jika ianya sudah memikat hati anda, jangan tangguh lagi untuk mendapatkannya sekarang. Ianya koleksi peribadi yang pasti akan Alah Membeli Menang Memakai. Ayuh hubungi Mark N Diouz melalui maklumat di bawah ye!

dapatkan beg buatan tangan dan kasut buatan tangan mark n diouz

 

Jom Order Beg Buatan Tangan Mark N Diouz SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

Malaysia

   
Jom Order Beg Buatan Tangan Mark N Diouz SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Jom Order Beg Buatan Tangan Mark N Diouz SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: