Review
Apr 6, 2019, 3:50pm

Bawal Exclusive Pelbagai Design, Warna Dan Material Paling Berkualiti


Sebagai seorang wanita Muslim, pemakaian tudung adalah amat penting agar anda sentiasa kelihatan cantik dan sopan. Tudung merupakan identiti kita sebagai pemegang agama Islam dan juga pembawakan watak kita pada setiap hari. Tudung juga akan membuatkan wanita tampak lebih berseri dan manis terutamanya tudung yang kena dengan trend moden dan terkini. Jadi, ramai wanita yang mengenakan tudung agar mereka kelihatan elegan tetapi masih menutup aurat dengan sempurna.

Bawal Exclusive 2

Namun, ketika anda mengenakan tudung, anda harus mencari tudung yang sesuai dengan warna kulit serta trend yang lebih terkini dan moden agar anda sentiasa kelihatan bergaya dan mempunyai lebih keyakinan untuk berhadapan dengan orang ramai. Kawasan wajah adalah perkara pertama yang akan dilihat oleh orang sewaktu bercakap dengan anda, jadi pemilihan tudung yang baik adalah penting untuk impresi pertama orang pada anda. Maka, anda boleh mengikuti tips di bawah untuk cara memilih tudung agar anda sentiasa tampak trendy.

Bawal Exclusive Berbaloi Baloi 6

Tips Memilih Tudung Agar Anda Kekal Elegan

Dalam pemilihan tudung, anda perlu sentiasa berhati – hati dan memilih dengan teliti agar anda tidak ketinggalan zaman dan sesuai dengan wajah anda serta selesa dipakai. Jadi, anda boleh melihat cara – cara untuk memilih tudung supaya ia sentiasa kelihatan cantik dan sesuai dengan penampilan yang dikenakan.

 • Pemilihan Material Tudung Yang Sesuai

Apabila anda mencari tudung, perkara yang paling penting yang anda perlu lakukan adalah memastikan anda memilih material yang sesuai. Hal ini kerana, tudung merupakan pakaian yang anda akan pakai setiap hari, jadi pemilihan material yang selesa dan senang dibentuk adalah penting agar anda boleh menjalankan aktiviti harian anda dengan lebih selesa. Material seperti cotton, crepe dan chiffon adalah material yang paling popular yang digunakan untuk membuat tudung.

Bawal Exclusive 4

 • Padanan Tudung Dengan Penampilan

Ramai yang berkata bahawa wanita memang akan mempunyai koleksi tudung tersendiri. Ini adalah benar kerana setiap tudung yang dimiliki haruslah sesuai dengan penampilan atau pakaian yang dikenakan pada hari tersebut. Anda perlu mendapatkan tudung yang sesuai dengan pakaian anda. Contohnya, warna yang terang sesuai dikenakan dengan pakaian yang terang untuk membawa mood ceria.

Bawal Exclusive Berbaloi Baloi 1

 • Design Tudung

Design tudung adalah penting sekiranya anda mahu memastikan anda kekal trendy dan cantik. Corak tudung yang berlebihan akan membuatkan anda kelihatan lebih tua manakala tudung yang terlalu simple akan membuatkan anda kelihatan bosan dan tidak menarik. Jadi, pastikan anda mencari corak tudung yang sesuai dengan event atau aktiviti harian anda agar anda tidak menjadi mangsa fesyen. Anda juga boleh google dan lihat fesyen tudung terkini di internet.

Bawal Exclusive Untuk Buah Hati 1

 • Cara Menggayakan Tudung

Jika anda mahu kelihatan lebih menarik, anda perlu memastikan anda tidak mengenakan gaya tudung yang sama setiap hari. Anda boleh melihat tutorial tudung yang ada di YouTube dan cuba ubah gaya anda sekurang kurangnya sebulan sekali. Barulah anda akan sentiasa kelihatan trendy. Tidak kisahlah anda mengenakan shawl atau tudung bawal, yang penting anda tampak versatil dengan penggayaan tudung yang dikenakan.

Bawal Exclusive Berbaloi Baloi 3

 • Pemilihan Warna

Jika anda ingin membeli tudung, pemilihan warna adalah amat penting kerana ia perlu bersesuaian dengan warna kulit anda. Jika anda mempunyai warna kulit yang gelap, maka warna yang nude atau pastel adalah sesuai bagi anda manakala jika kulit anda cerah, anda boleh menggunakan warna yang terang untuk membuatkan anda tampak lebih berseri. Pastikan anda tidak salah memilih warna tudung lagi ya!

Bawal Exclusive Berbaloi Baloi 5

 • Jenis Tudung Yang Dipilih

Sekarang ini, terdapat pelbagai jenis tudung yang ada di pasaran, iaitu tudung bawal, shawl, instant, half instant dan sebagainya. Namun, tudung yang paling popular adalah shawl dan tudung bawal. Ia didatangkan dengan pelbagai jenis warna dan design untuk anda pilih. Bagi anda yang mempunyai wajah yang bulat, tudung bawal adalah pilihan yang terbaik manakala jika anda mempunyai wajah yang lebih bujur, anda boleh mengenakan shawl.

Promosi Bawal Exclusive 4

Bawal Exclusive by As Galleria

Adakah anda sedang mencari tudung bawal exclusive yang trendy dan senang di bentuk? Dapatkan tudung bawal exclusive dari As Galleria. Bawal exclusive ini tidak sama seperti tudung bawal biasa sebab material serta kualiti tudung ini adalah amat berbeza berbanding dengan tudung yang anda biasa temui di pasar raya atau pusat membeli belah.

Bawal Exclusive Untuk Buah Hati 3

Tudung bawal premium adalah tudung yang dilengkapi dengan batu swarovski original dan akan membuatkan tudung tersebut kelihatan amat cantik dan bersinar. Setiap design bawal exclusive di As Galleria pula didatangkan dengan pelbagai jenis warna yang menarik dan anda boleh memilih warna dan design yang bersesuaian dengan penampilan atau kulit wajah anda. Yang pasti, setiap tudung bawal ini boleh digunakan untuk apa sahaja majlis atau aktiviti harian anda.

Bawal Exclusive Berbaloi Baloi 4

Design Tudung Bawal Exclusive by As Galleria

Anda boleh memilih tudung bawal exclusive yang ditunjukkan di bawah dan dapatkan tudung yang anda berkenan di hati.

 • Bawal Pepatung

Bawal Exclusive Untuk Buah Hati 4

Berat: 0.5kg

Lebar: Bidang 45

Material: Cotton Voile

 • Bawal Mahkota Ombak Rindu

Bawal Exclusive Berbaloi Baloi 2

Berat: 0.5kg

Lebar: Bidang 45

Material: Cotton Voile

 • Bawal Noryn

Promosi Bawal Exclusive 5

Berat: 0.5kg

Lebar: Bidang 45

Material: Cotton Voile

 • Bawal Delima

Promosi Bawal Exclusive 6

Berat: 0.5kg

Lebar: Bidang 45

Material: Cotton Voile

 • Bawal Custom 1

Bawal Exclusive Berbaloi Baloi 7

Berat: 0.5kg

Lebar: Bidang 45

Material: Cotton Voile

 • Bawal Custom 2

Bawal Exclusive 5

Berat: 0.5kg

Lebar: Bidang 45

Material: Cotton Voile

 • Bawal Custom 3

Promosi Bawal Exclusive 3

Berat: 0.5kg

Lebar: Bidang 45

Material: Cotton Voile

Kenapa Anda Perlu Memilih Bawal Exclusive by As Galleria?

Memang ada banyak kedai atau syarikat yang mengeluarkan bawal exclusive, tetapi anda perlu mendapatkan bawal exclusive dari As Galleria kerana mereka mengeluarkan bawal yang dijamin berkualiti serta mempunyai design yang cantik dan selesa untuk dipakai oleh para pelanggan. Antara kelebihan yang anda akan perolehi sekiranya anda membeli bawal exclusive by As Galleria termasuklah;

 • Free Shipping

Kenapa anda perlu bayar duit untuk shipping kalau anda boleh dapatkan free shipping di As Galleria? Anda boleh menikmati free shipping sekiranya anda membeli RM200 ke atas. Tambahan lagi, anda akan menerima hadiah percuma sekiranya anda berbelanja RM1500 ke atas. Pasti pembelian anda di As Galleria adalah berbaloi.

Promosi Bawal Exclusive 2

 • Kelebihan Member Point

Setiap pembelian tudung bawal exclusive di As Galleria akan membolehkan anda untuk mendapatkan member point. Point ini boleh dikumpul dan akan apabila point tersebut telah mencukupi, anda boleh redeem tudung bawal exclusive. Siapa yang tidak mahu tuding bawal exclusive percuma kan?

Promosi Bawal Exclusive 1

 • Fast Delivery

Anda tidak perlu lagi tertunggu – tunggu waktu bungkusan anda sampai. As Galleria akan memastikan bungkusan anda sampai dengan pantas iaitu dalam masa 1-2 hari bekerja. Jadi, anda boleh menggayakan tudung bawal exclusive anda dengan mudah dan pantas.

Bawal Exclusive 7

 • Tudung Bawal Exclusive Original

As Galleria merupakan butik premium tudung bawal exclusive jadi setiap tudung yang dijual adalah dijamin 100% original dan menggunakan batu crystal swarovski. Jadi, anda tidak perlu risau akan tudung palsu kerana mereka adalah butik premium yang hanya menjual barangan serta tudung exclusive yang original sahaja.

Bawal Exclusive Untuk Buah Hati 6

 • Material Yang Selesa

Material yang digunakan oleh tudung bawal exclusive ini adalah kain cotton voile di mana ia merupakan kain yang tidak nipis, tetapi masih boleh menyerap peluh dan juga boleh memberikan anda ruang untuk bernafas. Kain yang tebal tetapi tidak panas ini akan membuatkan anda lebih selesa untuk menggayakan tudung ini ke mana sahaja atau ke majlis – majlis yang memerlukan anda untuk kelihatan elegan dan moden.

Bawal Exclusive 3

 • Mudah Dibentuk

Jika anda mahukan tudung yang mudah dibentuk untuk memudahkan urusan harian anda, maka tudung bawal exclusive dari As Galleria adalah pilihan yang tepat untuk anda. Bawal exclusive ini diperbuat dari kain cotton yang mudah dibentuk. Mala, anda boleh menggunakan tudung ini walaupun pada hari yang sibuk dan memerlukan anda untuk cepat.

Bawal Exclusive Untuk Buah Hati 5

Para Pelanggan Tudung Bawal Exclusive by As Galleria

Anda boleh lihat sendiri gambar di bawah dan anda boleh tengok bahawa para pelanggan di As Galleria amat gembira dan sering mengunjungi kedai ini. Anda bila lagi?

Bawal Exclusive Untuk Buah Hati 2

Bawal Exclusive Untuk Buah Hati 7

Bawal Exclusive 6

Bawal Exclusive 1

Dapatkan Tudung Bawal Exclusive by As Galleria Sekarang!

BAWAL EXCLUSIVE BY AS GALLERIA | TUDUNG BAWAL TERCANTIK 2019
Hotline :
Tekan untuk telefon (019-9009447) | Tekan untuk WhatsApp
Website : https://asgalleria.com
Facebook : https://www.facebook.com/BawalExclusiveKelantan
Instagram : https://www.instagram.com/asgalleria.by.bawalexclusive

Alamat:

PT 539-540, Blok 26, Lembah Sireh, 15050, Kota Bharu, Kelantan

Jom order tudung Bawal Exclusive SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

B12-08 Flr 12 Galeria Residence Wing B, Jalan Putra Permai 2, Taman Equine, 43300 Seri Kembangan, Selangor

   
Jom order tudung Bawal Exclusive SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Jom order tudung Bawal Exclusive SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: