Review
Sep 13, 2018, 2:00am

Allianz Perlindungan Insurans Sehingga 4 Million Tanpa Medical Checkup


Zaman telah berubah! Masih adakah mereka yang sanggup mengeluarkan ribuan kos semata-mata untuk membiayai kos perubatan secara tunai atau potongan dari kad bank? Jutawan atau sesiapa yang mampu membayar tunai sekalipun tetap akan mengambil insurans sebagai kemudahan pembiayaan kos perubatan dan hospitaliti mereka untuk masa depan. Namun, masih ada lagi rakyat yang belum educated dari segi kewangan, malah masih sombong mengatakan mereka tidak perlukan insurans!

Antara Perlindungan Insurans Sehingga 4 Million

Mempunyai insurans tidaklah sukar, ia memerlukan sedikit komitmen bulanan yang rendah dan berbaloi dengan apa yang bakal anda dapatkan pada kemudian hari.  Percaya atau tidak, anda boleh mendapatkan perlindungan insurans sehingga 4 Million tanpa medical checkup hanya dengan Insurans dari Allianz. Tahukah anda, semua insurans memerlukan anda membuat medical checkup ketika mendaftar? Tetapi tidak dengan Allianz Insurans.

Antara Perlindungan Insurans Sehingga 4 Million

Allianz PremierLink | Perlindungan Insurans Sehingga 4 Million Tanpa Medical Checkup

Perlindungan Insurans Sehingga 4 Million

Allianz PremierLink adalah pelan perlindungan insurans Allianz yang mempunyai faedah nyawa, hilang kurang upaya dan lain-lain lagi manfaat.  Untuk pengetahuan anda, Allianz PremierLink adalah plan insurans yang termurah di Malaysia iaitu serendah RM3 sehari. Insurans ini juga menjadi pilihan ramai kerana ia sangat murah, mudah dan pantas tanpa perlu medical checkup.

Ciri-Ciri Allianz PremierLink

  • Perlindungan Yang Besar Faedah Dan Manfaatnya

Ada Perlindungan Insurans Sehingga 4 Million

Allianz PremiumLink memberikan perlindungan yang sangat besar nilainya bagi kematian dan hilang upaya kekal menyeluruh (TPD).  Mereka akan membayar semua amaun faedah dan baki nilai pelaburan anda sekiranya berlaku kematian atau TPD.

  • Perlindungan Premium Yang Berpatutan

Selain itu Perlindungan Insurans Sehingga 4 Million

Anda berpeluang melindungi keluarga anda daripada musibah dan bebanan kewangan.  Allianz PremierLink memberi anda perlindungan minimum sebanyak RM500,000 sehingga maksimum RM4 juta. Dengan plan Allianz PremierLink, anda tidak perlu melabur dengan kos yang tinggi.

  • Fleksibiliti Mengikut Kewangan Anda

Mencari Perlindungan Insurans Sehingga 4 Million

Anda boleh memilih plan insurans mengikut keadaan kewangan anda dan keluarga anda, malah boleh membuat penambahan premium sehingga umur anda mencecah 100 tahun sekalipun untuk penerusan perlindungan. Baki bagi amaun perlindungan yang lebih akan dibayar apabila berlakunya kematian sekiranya ia melebihi 4 juta.  

Faedah Allianz PremierLink

Ada Perlindungan Insurans Sehingga 4 Million

1. Kematian

Perlindungan Insurans Sehingga 4 Million

Perlindungan kematian maksimum dari Allianz PremierLink adalah sebanyak 4 Million. Faedah ini berjalan sehingga usia anda mencecah 100 tahun.

2. Total Permanent Disability / Hilang Upaya Kekal

Ada Perlindungan Insurans Sehingga 4 Million

Perlindungan hilang upaya atau cacat kekal membolehkan anda menerima faedah dari Rm500,000 sehingga RM4 juta. Faedah ini disediakan sehingga anda berumur 65 tahun. Sekurang-kurangnya ia dapat meringankan beban anda dan keluarga.

3. 36 Penyakit Kritikal

Mencari Perlindungan Insurans Sehingga 4 Million

Pihak insurans akan membiayai kos perubatan anda bagi penyakit yang tersenarai dalam 36 jenis penyakit kritikal seperti sakit jantung, buah pinggang dan sebagainya. Namun caruman bulanan rider atau tambahan faedah akan dibiayai oleh pihak insurans bagi anda.

4. Faedah Tambahan / Rider

Perlindungan Insurans Sehingga 4 Million

Anda boleh mendapatkan faedah tambahan iaitu Premier PA Plus, Premier HealthCover, WealthCover dan PayorCover.  Faedah tambahan ini memudahkan anda dan membantu anda sekeluarga dengan lebih mendalam lagi.

Mencari Perlindungan Insurans Sehingga 4 Million

  • Premier PA Plus membolehkan keluarga anda menerima 400% daripada jumlah jaminan faedah bagi membantu meringankan beban keluarga anda
  • Premier HealthCover pula akan membayar sekaligus amaun untuk penyakit yang anda hadapi sekiranya berlaku penyakit kritikal namun ia mengurangkan jumlah faedah TPD dan kematian.  
  • Bagi WealthCover, carumannya membantu anda mengekalkan polisi anda dengan caruman tetapnya adalah sebanyak RM240 sahaja.
  • PayorCover memberikan anda nilai premium tahunan sehingga tamat tempoh sekiranya anda mengalami sakit kritikal sebelum tempoh faedah ini tamat.

Manfaat Allianz PremierLink

Selain itu Perlindungan Insurans Sehingga 4 Million

  • Anda akan menerima premium insurans tambahan sebanyak 1% pada tahun polisi anda yang ke-11.
  • Anda boleh menambah amaun premium pada bila-bila masa sahaja untuk memaksimumkan nilai pelaburan anda. 95% daripadanya adalah diperuntukkan kepada akaun pelaburan.
  • Anda akan menerima baki dalam akaun pelaburan anda (sekiranya ada baki) ketika penyerahan atau kematangan polisi. Ia merupakan kemudahan dalam mengeluarkan sebahagian daripada akaun pelaburan anda sekiranya perlu.

Kelebihan Allianz PremierLink

Tidak Perlu Medical Checkup

Perlindungan Insurans Sehingga 4 Million

Syarikat insurans memerlukan anda menjalani pemeriksaan kesihatan sebelum mengambil perlindungan yang melebihi RM500,000 sebagai syarat wajib. Namun, dengan Allianz PremierLink, anda tidak perlu menjalani pemeriksaan kesihatan lagi untuk perlindungan bawah RM1,200,000 dan setelah anda telah berikrar bahawa anda tiada sebarang penyakit.

Boleh Guna Untuk Kecemasan

Perlindungan Insurans Sehingga 4 Million

Anda boleh menggunakan wang pampasan yang diberikan sebagai wang kemudahan atau bantuan Ketika mengalami kecemasan.  Sekiranya wang jaminan dibiayai untuk kos perubatan dan mempunyai baki, anda akan menerima baki tersebut. Sedikit sebanyak ia dapat meringankan beban anda dan keluarga.

Murah Dan tiada Kenaikan Premium

Selain Perlindungan Insurans Sehingga 4 Million

Jumlah perlindungan yang akan dibiaya terus kepada anda adalah minimum RM500,000 sehingga RM4 jua. Namun, anda hanya perlu meletakkan komitmen yang sedikit setiap bulan iaitu serendah RM3 sahaja sehari bergantung kepada umur anda sekarang, malah ia tiada kenaikan premium.  

Jom Dapakan Perlindungan Allianz PremierLink Tanpa Medical Chekup

Mari Perlindungan Insurans Sehingga 4 Million

Terbaru kini, Allianz PremierLink series mengehadkan jumlah faedah yang anda terima adalah 400% kali ganda daripada jumlah jaminan yang bakal anda peroleh.  Allianz PremierLink menguntungkan anda tanpa medical chekup dan memberikan anda manfaa hebat sehingga 4 Million. Jom dapatkan perlindungan insurans Allianz Premierlink jauh lebih berbaloi dan patuh syariah ini segera.

ALLIANZ PREMIERLINK | PERLINDUNGAN INSURANS SEHINGGA 4 MILLION TANPA MEDICAL CHECKUP
Hotline: Tekan untuk telefon (011-19433052) | Tekan untuk WhatsApp
Lokasi:
 Seluruh malaysia

Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

B12-08 Flr 12 Galeria Residence Wing B, Jalan Putra Permai 2, Taman Equine, 43300 Seri Kembangan, Selangor

   
Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: