Umum
Apr 17, 2011, 11:32am

Aku Semakin Bingung Dan Hilang Arah Tujuan


  •  
  •  
  •  
  •  

Bingung dan hilang arah tujuan.. Itulah yang berlaku pada Aku. Hilang arah tujuan pada dulu yang aku senantiasa lihat, aku pandang, aku jaga, aku fikirkan segalanya semua padanya.. Sehinggakan ada seorang hamba Allah ini jeles antara aku dengan dia.. Dan boleh aku katakan bahawa aku tidak boleh hidup tanpanya..

Tapi kini bagaimana? Sifat murni aku itu sudah semakin kabur dan makin hilang dek kerana tiada alternatif dan kesibukkan¬†aku yang digelar seorang student.. Sibuk study ke? Sibuk apa nya hang nie Hariz ? Hurmmm.. Aku bingung… Arghhhhhhhhhh.. Bagaimana? Bagaimana? Wahai rakan-rakan blogger dan pembaca weblog ceq?

Dulu aku mampu mencipta 3 entri 1 hari.. Kini sebulan 1 entri punya payahhhhhh.. Wahai blog.. Aku semakin bingung dan hilang arah tujuan aku.. Aku tak tahu apa yang patut aku tulis.. Dulu aku ingin blog mengenai peribadi isu semasa tutorial dan info mengenai drama dan ost tv3. Tapi kini apa yang ada?

Pelawat blog aku pun semakin merudum.. Dulu boleh maintain 8xx daily tapi kini? cuma 3xx.. Bagaimana? Aku sayang akan https://profhariz.com.. Tapi….