Umum
Feb 20, 2011, 6:41am

Aku Nak Tahu Siapa Hariz. Dan Siapa ProfHariz


Siapa Hariz ? Harif Ke Haris Ke? Atau Hafiz ? Ada apa pada Hariz? Apa yang special tentang Hariz ? Ini entri ditulis oleh Hariz di halaman weblognya iaitu ProfHariz.

Gambar Hariz

Nama yang tentera dalam ic dan surat beranak aku ialah Hariz.. Maksud nama islam Hariz ialah pemelihara.. Pemelihara bagaimana? Pemelihara daripada pelbagai sudut.. Itu semua berbalik pada diri masing-masing.. Apa nama sebenar ko Hariz.. Nama sebenar aku ialah Ridhauddin Hariz.. Ehh.. Itu saja ke? Nak tahu Siapa Hariz dan Siapa ProfHariz. Jom Baca !

Hahahaha… Tiada yang menarik pun tentang entri ini.. Entri saja suka-suka ditaip pada 20 Februari 2011 pada jam 6.09Pagi (Ahad). Entri ini ditaip di Asrama Blok B di ILP Selandar, Melaka.. Ehhh ILP lagi? Ok xpe layan sahaja.. Berbalik pada Aku nak tahu siapa Hariz… Hariz adalah nama panggilan aku.. Dan Siapa ProfHariz ? Ia merupakan domain weblog Hariz.. Iaitu https://profhariz.com

Cerita mengenai Prof. Prof merupakan salah satu cita-cita Hariz sejak daripada berumur 15 tahun.. Beliau sangat suka kalau ia ditauliahkan dengan Prof.. Tapi semuanya Hanya Sekadar Ilusi… Mengapa Ilusi? Kerana beliau Hariz tidak layak untuk digelar Prof.. Siapa cakap? Ini kawan-kawan saya yang cakap.. Uhuk… Tapi itu akan mematahkan semangat Hariz? Tidak!

Aku nak tahu perkembangan Hariz bagaimana? ? ? Baiklah jika nak tahu? Bolehlah korang follow Blog ProfHariz.com dan juga facebooknya Ridhauddin Hariz. InsyaAllah anda yang nak tahu tentang Hariz itu pasti tidak akan menyesal walaupun 1 slot. #EhYeke? Cubalah dulu!

Untuk siapa yang nak baca Biodata Hariz yang ringkas bolehlah ke sini

ProfHariz : Ini entri saja suka-suka bila Hariz sudah gian nak menaip tapi segala-galanya hanya kosong mungkin!

Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

B12-08 Flr 12 Galeria Residence Wing B, Jalan Putra Permai 2, Taman Equine, 43300 Seri Kembangan, Selangor

   
Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: