Umum
Sep 24, 2010, 11:04am

Aku minat gay? Anda pun mungkin!


Salam geng..

Fuhh tajuk yang agak klimiks.. Setiap hari aku dengan jejaka ini.. Aku pandang dia.. Aku sentuh dia.. Aku raba dia.. Aku Kejip-kejip mata depan dia.. Nasib baik nak duduk je tak boleh.. Dulu aku sangka dia bini aku.. Kalau kawan-kawan aku tanya.. Woi ang buat apa? Aku apa lagi dengan bini aku la.. Hang tak abis-abis dengan bini ang tak boring ka? Huh! Gasak ape ! dah aku minat dia.. Mana ada boring.. Betul tak?

Haaa.. Aku minat gay? Anda pun mungkin minat gay ? Malah mungkin akan ada juga yang lesbian?.. Jika anda bernasib baik mungkin akan menjadi pasangan kekasih.. Ehee.. Sweet tak? Arghhh.. Tidakk aku tak boleh terima hakikat yang aku nie GAY! Sebab aku minat pada gadis-gadis melayu.. Opsss… Betul tak sayang? Eheeee… Sumpah Dowh.. Aku minat kat perempuan tapi bukan lelaki.. Nabi tak ngaku umat weh.. Itu semua duniawi semata-mata *tegas di sini*

Kenapa aku cakap cam nie? Sebab tadi kawan aku kongsi kat facebook.. Nak Tahu Tak Jantina Laptop Korang? So aku pun dengan pantaslahh Cuba tutorial yang dia kasi tuh… Nak tahu jugak jantina pc aku nie.. Harap-harap dengar lah suara awek ke.. Tapi… Hurmm.. Korang cubalah aku dah frust menongeng nie..

Langkah Semak Jantina Laptop dan PC Korang

1. Buka Note Pad..

2. Tulis Atau Copy Paste –> CreateObject(“SAPI.SpVoice”).Speak “I love YOU darling”<—

3. Kemudian Save as letak File Name –> jantina.vbs (sebaik-baiknya save di desktop)

4. Sudah Save? Kemudian tutup file note pad tadi

5. Pergi ke destop tempat yang korang save. Double Click Pada File jantina.vbs

6. Korang akan dengar perkataan yang dia sebut.. “I love YOU darling”

Tentukan jantina komputer anda melalui bunyi itu… Memang enjoy beb! wa cakap sama lu.. Ehehee..

P/S : Pastikan korang bukak speaker okey! untuk dengar suara dari laptop/pc korang..

Update : Kepada yang tak boleh buat.. Boleh referr di sini

ProfHariz : Fuhh… Bagaimana dengan korang? Gay ? Lesbian? Or Pasangan kekasih?

Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

B12-08 Flr 12 Galeria Residence Wing B, Jalan Putra Permai 2, Taman Equine, 43300 Seri Kembangan, Selangor

   
Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: