Review
Apr 24, 2019, 10:42am

AJWA ASTAXANTHIN Hilangkan Jeragat, Jerawat Dan Muka Berlubang


Shares509

Kebanyakan wanita yang berdepan masalah kulit sememangnya mahukan kulit wajah yang halus, licin gebu dan bersih. Almaklumlah wanita mana tak mahu nampak cantik kan? Ramai juga wanita kerap mengunjungi spa untuk mendapatkan rawatan bagi membolehkan kulit muka kembali kelihatan sihat dan segar.

hilangkan jeragat dan jerawat juga muka berlubang (2)

Tapi sayangnya tak semua wanita itu berjaya untuk punya kulit yang cantik menawan. Makin menyedihkan dah banyak duit habis untuk guna cara itu cara ini tapi hingga sekarang masih juga tidak berhasil. Antara masalah yang paling kerap dialami adalah jeragat, jerawat dan juga muka berlubang. Usaha untuk mendapatkan kulit wajah cantik berseri tanpa sebarang masalah cela pada wajah begini bukannya satu kerja yang mudah. Rata-rata masih sukar untuk mendapatkan kualiti kulit sihat yang diidamkan walau sudah sering berkunjung ke spa kecantikkan demi untuk mendapatkan rawatan ke atas kulit wajah itu.

hilangkan jeragat dan jerawat juga muka berlubang (4)

Menyedari akan hal ini, Pengasas Ajwa Beauty Sdn Bhd telah berusaha sedaya upaya bagi mencari kaedah terbaik demi membantu para pengguna mencapai impian untuk kulit wajah yang lebih sihat. Ajwa Beauty Sdn Bhd merupakan 100% Bumiputera Islam dengan Kilang Berstatus GMP dan Halal. Akhirnya selepas berusaha, maka terhasillah AJWA ASTAXANTHIN. Kewujudan Ajwa Astaxanthin memang kena dan tepat dengan kehendak para wanita di luar sana sesuai dengan hasil kajian tersebut ternyata usaha untuk hilangkan jeragat dan jerawat menjadi semakin mudah.

hilangkan jeragat dan jerawat pada masa yang singkat (6)

Kelebihan Sebenar Ajwa Astaxanthin Yang Perlu Diketahui

Apakah sebenarnya kelebihan Ajwa Astaxanthin ini? Di sini disenaraikan beberapa kelebihan utama yang perlu anda ketahui sebelum bergelar sebagai seorang pengguna.

hilangkan jeragat dan jerawat (1)

Antara kelebihan tersebut adalah :

 1. Bersifat Anti Oksida Untuk Bantu Baiki Kulit Rosak

Ajwa Astaxanthin adalah anti oksida yang dapat membantu membaiki kulit rosak akibat radikal bebas yang berpunca daripada pendedahan terhadap bahang matahari yang melampau, pencemaran udara, diet tidak sihat dan tekanan yang menjadi faktor mengakibatkan kerosakan kolagen pada kulit

hilangkan jeragat dan jerawat pada harga berpatutan (1)

 1. Mampu Cantikkan Wajah Dengan Berkesan Dari Sebarang Cela

kulit akan mula tumbuh jerawat, bergaris halus dan tidak anjal, namun dengan pengambilan Ajwa Astaxanthin akan membantu merawat dan mengembalikan kecantikan kulit. hilangkan jeragat dan jerawat.

hilangkan jeragat dan jerawat pada masa yang singkat (4)

 1. Diestrak Dari  Haematococcus Pluvialis Microalgae

Ajwa Astaxanthin yang diekstrak daripada Haematococcus Pluvialis Microalgae.

dan ekstrak tersebut menyebabkan astaxanthin yang banyak digunakan dalam nutraseutikal dan kosmetik. Fungsinya adalah untuk membantu dalam bertindak sebagai anti penuaan, anti radang dan membantu meningkatkan sistem ketahanan badan. Ajwa Astaxanthin ini juga turut mengandungi L-Glutathione yang sangat bagus untuk mencerahkan kulit, mengawal melanin dalam kulit dan membuang toksin dalam badan supaya lebih cepat cerah. Malah Vitamin C juga turut di campur demi untuk membekalkan kolagen secara semulajadi demi untuk mengurangkan kedutan pada wajah si pengguna.

hilangkan jeragat dan jerawat (6)

 1. Berbentuk Kapsul Bagi Memudahkan Pengguna

Ajwa Astaxanthin adalah dalam bentuk kapsul. Setiap boleh mengandungi 30 biji kesemuanya. Jika anda amalkan 1 bji sehari, anda dapat guna untuk tempoh jangka panjang selama sebulan bagi setiap botol yang di beli. Manakala jika anda mengamalkan 2 biji sehari untuk kesan lebih efektif maka ia akan dapat bertahan untuk 15 hari. Terpulang pada anda bagaimana mahu hilangkan jeragat dan jerawat ini.

hilangkan jeragat dan jerawat pada harga berpatutan (2)

 1. Sesuai Untuk Semua Jenis Kulit

Produk ini dihasilkan sesuai dengan semua jenis kulit dan kesan penggunaannya bergantung kepada tahap kulit masing-masing. Kiranya tidak kisah sama ada kulit normal, kulit kering mahupun kulit berminyak, sama-sama dapat gunakan produk Ajwa Astaxanthin ini sebagai usaha untuk dapatkan kulit wajah yang bebas dari masalah jerawat, jeragat , berparut, berlubang dan kusam.

hilangkan jeragat dan jerawat (4)

Kesan Pantas Seawal 7 Hari! Sesuai Juga Untuk Golongan Lelaki

Apa yang lebih menarik dan menguntungkan, produk Ajwa Astaxanthin ini tidak hanya boleh digunakan oleh kaum hawa (wanita) tetapi juga amat sesuai untuk kaum adam (lelaki). Ini bermakna anda boleh beli dan amalkan pemakanan produk ini bersama pasangan tanpa ada sebarang masalah. Malah anda juga boleh kongsi beli bersama teman dan ahli keluarga lain yang berminat untuk mendapatkan promosi pembelian dengan harga diskaun terendah seperti yang telah dinyatakan tadi.

hilangkan jeragat dan jerawat (5)

Ada KKM – Selamat Untuk Digunakan Tanpa Kesan Sampingan Yang Merbahaya

Jangan bimbang dan khuatir kerana produk Ajwa Astaxanthin yang hebat untuk menghilangkan jerawat dan jeragat ini telahpun mendapat kelulusan KKM (Kementerian Kesihatan Malaysia) dengan nombor pendaftaran MAL18106006NC.

hilangkan jeragat dan jerawat juga muka berlubang (1)

Anda juga tidak perlu risau dan bimbang kerana ianya sama sekali tidak mengandungi apa-apa kesan sampingan yang tidak sepatutnya. Ini kerana setiap bahan yang digunakan bagi menghasilkan produk Ajwa Astaxanthin ini telah pun dikaji oleh pakar sehingga berjaya mendapat kelulusan oleh pihak KKM tersebut. Jadi tiada kesan jangka masa panjang atau pendek untuk para pengguna sebagaimana yang telah diinfokan oleh pihak Ajwa Beauty Sdn Bhd selaku pengeluar produk ini sendiri.

hilangkan jeragat dan jerawat (2)

Cara Penggunaan – Terus Amalkan Tiap Malam Untuk Kesan Yang Lebih Pantas

Dengan hanya amal Ajwa Astaxanthin ini setiap malam sebelum tidur, kulit anda akan menjadi lebih bersih seperti kulit bayi yang baru lahir. Inilah dia rahsia kulit bersih yang sebenar. Bayangkan hanya dengan cara makan tablet setiap hari sebelum tidur, wajah anda akan mengalami perubahan yang sangat ketara berbanding dengan dulu.

hilangkan jeragat dan jerawat juga muka berlubang (3)

Antara kesan yang boleh kelihatan pada kulit wajah selepas penggunaan adalah seperti:

 • Kulit bersih dan cerah dengan pantas
 • Segala kotoran dan toksin dapat dihapuskan dengan 2 kali ganda lebih pantas
 • Urusan hilangkan jeragat dan jerawat menjadi lebih mudah dan senang
 • Menghapuskan jeragat halus dan kasar secara sekaligus
 • Mmbantu menaikkan kelembapan pada bahagian kulit yang kusam
 • Menghilangkan kesan parut jeragat dan juga kesan parut jerawat yang lama

hilangkan jeragat dan jerawat pada masa yang singkat (5)

Khas Untuk Anda, Kini Sedang Dijual Dengan Harga Promosi Termurah Di Pasaran

Istimewa untuk anda!! Kini anda boleh membuat pembelian dengan harga yang sangat special. Jika sebelum promosi, harga sebenar bagi sebotol Ajwa Astaxanthin adalah RM150 tetapi kini anda boleh dapatkan dengan harga RM130 saja sebotol. Tak hanya itu, semakin banyak anda beli semakin banyak diskaun bakal anda perolehi.

Harga promosi sebenar untuk pembelian sebotol dan berikutnya adalah seperti di bawah ini :

 • 1 botol – RM130 ( ini adalah untuk rawatan selama 1 bulan )
 • 3 botol – RM200 ( ini botol adalah untuk rawatan selama 1 bulan ½ )
 • 4 botol – RM250 ( ini botol adalah untuk rawatan selama 2 bulan )

hilangkan jeragat dan jerawat pada masa yang singkat (1)

Antara Testimoni Dari Para Pengguna Ajwa Astaxanthin Sebelum Ini

Ini adalah sebahagian daripada testimoni para pengguna produk Ajwa Astaxanthin yang telahpun berjaya menghilangkan jerawat dan jeragat di wajah masing-masing selepas menggunakannya. Anda boleh lihat sendiri tahap perubahan yang telahpun berlaku. Namun suka untuk diingatkan sekali lagi yang tahap keberkesanan ini adalah tidak sama di antara seorang individu dengan individu yang lain. Ini kerana tahap jangka masa mula berkesan adalah berdasarkan tahap masalah yang ada pada wajah seseorang pengguna itu sendiri.

hilangkan jeragat dan jerawat pada masa yang singkat (3)

hilangkan jeragat dan jerawat pada harga berpatutan (3)

hilangkan jeragat dan jerawat pada masa yang singkat (2)

hilangkan jeragat dan jerawat (3)

Anda Mahu Kulit Bebas Jeragat Dengan Berkesan Dan Selamat? Dah Cuba Pelbagai Cara Namun Masih Gagal Lagi? Segera Dapatkan Ajwa Astaxanthin Hari Ini!

Tidak kisahlah apa jua masalah pada wajah anda itu sama ada jerawat, jeragat, wajah berlubang dan sebagainya. Itu semua boleh cuba diatasi dengan penggunaan Ajwa Astaxanthin secara konsisten. Yang penting, usaha untuk hilangkan jerawat dan jeragat pada wajah memang boleh dilakukan dengan bantuan bahan hebat yang ada di dalam produk Ajwa Astaxanthin ini. Nak wajah cantik bersih menawan tanpa sebarang cela, jom lekas cuba sekarang. Untuk sebarang pertanyaan dan urusan pembelian, boleh terus hubungi wakil penjual melalui detail di bawah ini.

AJWA ASTAXANTHIN | Penghilang Jerawat Dan Jeragat Yang Pantas
Hotline : Tekan untuk telefon (0127047296) | Klik Untuk Whatsapp
Facebook : Tips Penjagaan Kulit Muke

Alamat :
NO 82-1 Dataran Dwitasik, Bandar Sri Permaisuri, 56000 Cheras KL

Jom beli Ajwa Astaxanthin SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

B12-08 Flr 12 Galeria Residence Wing B, Jalan Putra Permai 2, Taman Equine, 43300 Seri Kembangan, Selangor

   
Jom beli Ajwa Astaxanthin SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Jom beli Ajwa Astaxanthin SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: