Review
Sep 16, 2018, 10:08am

Aisha Exclusive Tailor – Tukang Jahit Terbaik Di Johor


Pakaian sememangnya sangat banyak di jual di pasaraya-pasaraya, butik-butik dan sebagainya namun tidak semua pakaian yang telah bersifat ready to make itu boleh memenuhi kehendak dan citarasi semua orang dan ianya juga sama sekali tidak dapat membantu seseorang yang ingin mendapatkan pakaian khas untuk sesuatu program majlis dan sebagainya.

tukang jahit terbaik di johor aisha tailor

Pakaian ready made ini memang ada kelebihannya yang tersendiri terutamanya dari segi penjimatan masa bagi mana-mana bakal pembeli yang tidak terlalu cerewet bagi sesetengah golong yang agak cerewet dan teliti sehinggakan terpaksa menghabiskan masa selama berjam-jam lamanya demi untuk mendapatkan pakaian yang sesuai dan memuaskan maka isu penjimatan masa itu tidak lagi boleh dijadikan alasan.

aisha exclusive tailor terbaik di johor

Maka, bagi yang sangat santai dan mudah untuk membuat keputusan pakaian ready made sememangnya sangat membantu akan tetapi bagi yang amat menitikberatkan isu keselesaan dan sebagainya maka cara terbaik yang boleh dilakukan adalah dengan menggunakan khidmat tukang jahit. Antara tukang jahit yang sangat berpengalaman, cekap dan terbaik adalah AISHA EXCLUSIVE TAILOR.

antara tukang jahit terbaik di johor

Kelebihan Aisha Exclusive Tailor Berbanding Yang Lain

Aisha Exclusive Tailor merupakan salah satu syarikat yang telah lama berkecimpung di dalam dunia jahitan dan jangan terkejut kerana Aisha Exclusive Tailor ini bukannya tukang jahir biasa-biasa kerana Aisha Exclusive Tailor ini turut mampu untuk menerima tempahan dalam kuantiti yang banyak dengan sangat mementingkan isu keselesaan dan kepuasan hati si pemakai sepenuhnya. Dalam erti kata lain, Aisha Exclusive Tailor bukan hanya sedia untuk menerima tempahan untuk individu perseorangan bahkan untuk tempahan secara berkumpulan juga.

tukang jahit pakaian tradisional di johor

Berkemahiran Menyediakan Pakaian Tradisional, Moden Dan Formal

Usulkan saja idea tentang pakaian idaman dan pihak Aisha Exclusive Tailor pasti akan cuba sedaya upaya memahami kehendak anda itu. Anda juga boleh menunjukkan contoh dalam bentuk gambar dan sebagainya untuk memudahkan lagi urusan perbincangan.

tukang jahit baju pengantin exclusive di johor

Apa yang pasti pihak Aisha Exclusive Tailor bukan hanya berkemahiran untuk menjahit pakaian berunsurkan tradisional malahan turut berkemampuan untuk menghasilkan pakaian ala baru yang lebih moden dan bergaya. Pihak Aisha Tailot juga boleh menyiapkan tempahan untuk pakaian santai mahupun formal termasuklah uniform dan sebagainya. Pendekata, sebut sahaja pakaian bagaimana yang anda inginkan pastinya pihak Aisha Exclusive Tailor ini akan cuba sedaya upaya untuk membantu memahami dan menyiapkan tempahan anda itu mengikut tempoh waktu yang telah ditetapkan mengikut persetujuan ke dua belah pihak kelak.

tukang jahit baju uniform di johor

Untuk penghasilan baju korporat, anda tidak perlu risaukan soal fabrik. Ini kerana pihak Aisha Exclusive Tailor turut menyediakan koleksi fabrik yang seharusnya supaya sesuai untuk dijadikan sebagai baju korporat dan sample fabrik akan turut di bawa ketika sesi perbincangan supaya mudah untuk pihak yang berkenaan membuat pilihan dari segi jenis fabrik, warna dan sebagainya ketika urusan perbincangan itu dilakukan.

tukang jahit terbaik di johor pelbagai fabrik

Berpengalaman Menjahit Pakaian Untuk Semua Peringkat Umur Dan Majlis

Tidak hanya menerima tempahan daripada pelanggan wanita tetapi juga boleh menjahit pakaian untuk pelanggan lelaki juga seperti kemeja lengan pendek, kemeja lengan panjang, seluar slack dan sebagainya. Untuk baju kemeja telah ada sample kain yang telah disediakan hanya menunggu masa untuk di pilih mengikut warna dan jenis yang dikehendaki dan disukai.

hasil baju korporat di aisha exclusive tailor

Jahitan pakaian dalam tema yang sama untuk meraikan hari raya, majlis perkahwinan dan sebagainya juga turut di alu-alukan. Hanya perlu sediakan kain yang menjadi pilihan hati dan hantarlah kepada pihak Aisha Exclusive Tailor untuk dijelmakan dalam bentuk pakaian mengikut gaya dan rekaan yang anda inginkan sesuai dengan ukuran yang tepat mengikut bentuk tubuh anda sendiri.

tukang jahit terbaik di johor bahru

Bagi yang kurang berpengetahuan berkaitan rekaan pakaian ini, jangan risau jangan khuatir kerana pihak Aisha Exclusive Tailor senantiasa bersiap sedia untuk membantu memberkan anda panduan yang sepatutnya pada bila-bila masa yang sepatutnya supaya hasil pembikinan pakaian tersebut akan berjaya dihasilkan dengan dapat memberi sepenuh keselesaan terhadap diri anda sendiri sebagai si pemakainya.

tukang jahit pakaian exclusive di johor

Bayangkan jika dapat berpakaian sedondon untuk hari bahagia bersama insan tersayang ketika bergambar, pasti sangat membahagiakan kerana dapat tampil cantik segak bergaya bersama-sama untuk diabadikan sebagai sebuah kenangan.

tukang jahit baju raya di johor

Turut Menghasilkan Aksesori Seragam, Barangan Kulit Dan Lain-Lain

Tidak hanya tertumpu kepada jahitan pakaian sebaliknya Aisha Exclusive Tailor turut menyediakan perkhidmatan yang berkaitan dengan aksesori seragam, barangan kulit dan lain-lain lagi sebagaimana yang tertera di bawah ini.

servis tukang jahit terbaik di johor

Boleh Datang Ukur Ke Pejabat Untuk Pakaian Korporat

Bagi badan-badan berkanun, syarikat dan sebagainya di mana sudah semestinya mempunyai masa bertugas yang agak padat maka pihak Aisha Exclusive Tailor ini sanggup untuk meringankan masalah dengan menghadirkan diri ke mana-mana pejabat yang ingin membuat tempahan pakaian demi untuk membuat ukuran supaya tepat ke atas para pekerja itu sendiri. Secara tidak langsung ini dapat memudahkan urusan sepanjang berkerjasama di antara ke dua belah pihak.

tukang jahit ukur di pejabat johor

Sebahagian Daripada Pelanggan Aisha Exclusive Tailor

testimoni tukang jahit terbaik di johor testimoni tukang jahit terbaik di johor testimoni tukang jahit terbaik di johor testimoni tukang jahit terbaik di johor

Mahukan Servis Membuat Pakaian Dengan Upah Berpatutan & Hasil Berbaloi? Tempahlah Sekarang Dengan Aisha Exclusive Tailor!

Awas! Jangan tunggu lama-lama kerana pihak Aisha Exclusive Tailor ini sering di buru oleh ramai pelanggan yang telah meyakini perkhidmatan mereka sejak sekian lama. Jika anda belum pernah menggunakan perkhidmatan daripada Aisha Exclusive Tailor, inilah peluang anda dan segeralah berhubung sebelum semua slot tempahan menjadi penuh.

aisha tailor pilihan testimoni tukang jahit terbaik di johor

Hubungi team Aisha Exclusive Tailor sekarang di :

AISHA EXCLUSIVE TAILOR | TUKANG JAHIT TERBAIK DI JOHOR
Hotline: Tekan untuk telefon (011-11558241) | Tekan untuk WhatsApp
No. Kedai: Tekan untuk telefon (07-2342291)
Facebook: Aisha Tailor

Alamat:
No 44-01 Jalan Idaman 2, Taman Larkin IdamanĀ 80350 Johor Bahru

Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

B12-08 Flr 12 Galeria Residence Wing B, Jalan Putra Permai 2, Taman Equine, 43300 Seri Kembangan, Selangor

   
Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: