Review
May 16, 2017, 1:55pm

5 Info Penting Untuk Menjaga Miss V


Menjaga Miss V

Vigina, atau dikenali dengan panggilan Miss V, faraj, alat kelamin, kawasan intim dan sebagainya merupakan satu kawasan anggota badan yang sensitif dan memerlukan penjagaan yang baik. Kurangnya kesedaran untuk menjaga kebersihan dan kesihatan Miss V ini akan mengundang risiko berlakunya pelbagai jenis jangkitan penyakit yang berkaitan dengan Miss V. Harus diingatkan ya, Miss V merupakan mahkota seorang wanita.

Panduan Menjaga Miss V Untuk Wanita

Seelok eloknya pendedahan terhadap penjagaannya harus didedahkan oleh ibu kepada anak anak perempuannya apabila tiba masa yang sesuai. Berikut adalah info berguna yang boleh dijadikan sebagai panduan bagi anda untuk menjaga Miss V.

1. Cuci Setiap Kali Selesai Melepaskan Hajat

Pastikan anda mencuci dan membilas Miss V anda setiap kali anda selesai membuang air kecil mahupun air besar. Pastikan anda mencucinya dari arah depan dan belakang agar keadaan Miss V anda memang benar benar bersih. Bagi wanita muslim, kebersihan Miss V amatlah di titik beratkan kerana ia merupakan sebahagian dari najis dan boleh menyebabkan amalan solat tidak di terima. Jadi pastikan anda membersihkan Miss V anda sebaik mungkin ya. Ia bukan sahaja untuk tujuan kesihatan dan kebersihan malah merupakan tuntutan agama.

2. Pemilihan Pakaian Dalam Yang Bersesuaian

Pemakaian dan pemilihan seluar dalam yang bersesuaian juga dapat membantu menjaga kesihatan Miss V anda. Pastikan seluar dalam tidak terlalu ketat, hal ini akan menyebabkan tekanan pada otot Miss V dan sekali gus tidak menyediakan ruang yang secukupnya untuk bahagian sulit itu bernafas. Jangan malu untuk membeli pakaian dalam yang berpadanan dengan saiz anda ya! Pemilihan fabrik pada pakaian dalam juga memainkan peranan. Bagi anda yang tinggal di negara yang beriklimkan khatulistiwa ini, disarankan memilih pakaian dalam yang berasaskan dari “cotton”. Pastikan fabrik pakaian dalam anda itu menyerap peluh dan bukannya memerangkap peluh dan haba. Kelembapan yang berlebihan pada Miss V dapat menjadi penyebab kepada jangkitan kuman mahupun kulat. Seelok eloknya tukarlah pakaian dalam anda 2 kali sehari.

3. Tukar Tuala Wanita Lebih Kerap

Waktu haid pasti merupakan waktu yang sering kali terjadinya kegatalan di bahagian Miss v bukan? Pastikan pemilihan tuala wanita anda bersesuaian dengan diri anda. Pilihlah tuala wanita yang lembut permukaannya dan kering. Latihlah diri agar rajin menukar tuala wanita anda sekurang kurangnya 6jam sekali bergantung pada aliran haid anda. Penakungan darah pada tuala wanita yang dibiarkan terlalu lama dapat menjadi penyebab berlakunya kegatalan disekitar Miss V anda. Selain itu, penggunaan pantyliner juga disarankan untuk tidak memilih yang mempunyai aroma pewangi. Sebaiknya, gunalah pantyliner yang tidak mempunyai aroma dan gunakannya ketika anda mengalami masalah keputihan sahaja ya. Bagi yang menggunakan pantyliner secara berterusan setiap hari pastikan anda menukar pantyliner anda sekerap mungkin.

4. Elakkan Berhubungan Ketika Haid

Walaupun ada segelintir dari anda yang menyatakan berhubungan intim ketika haid lebih menyeronokkan tetapi ketahuilah hal ini tidak elok sebenarnya. Ini kerana, ketika sedang haid dinding rahim cenderung berada di dalam keadaan yang lebih sensatif dan hal ini dapat mengundang terjadinya luka pada bahagian dinding rahim. Ingat ya, bukan sekadar tidak elok pada rahim anda malah hal ini juga bertentangan dengan ajaran Islam.

5. Penggunaan Pencuci Miss V – Pencuci Goyang Segar  by RCW!

Penggunaan pencuci wanita juga dapat membantu menjaga dan merawat bahagian Miss V anda. Lambakan produk pencuci wanita di pasaran menjadikan pengguna bebas memilih yang terbaik. Namun harus diingatkan, pilihlah pencuci yang selamat dan mempunyai kelulusan dari KKM dan juga dihasilkan dengan bahan yang halal. Pencuci Goyang Segar, produk kewanitaan yang diasaskan oleh pelakon terkenal tanah air, Rozita Che Wan merupakan salah satu produk pencuci wanita yang mempunyai kelulusan KKM dan halal!

Penggunaan produk ini amat disarankan bagi mereka yang sudah berumah tangga. Ini kerana Pencuci Goyang  Segar(PGS) berfungsi sebagai pencuci dan perawat Miss V anda. Diantara khasiat dan fungsi PGS ini ialah menganjal dan memutihkan Miss V anda, memulihkan masalah gatal dan keputihan, mengecut dan merawat semula miss V dan juga saluran peranakan anda.

Diantara fungsi dan kebaikan PGS ini selain sebagai pencuci ia juga dapat merapatkan dan meningkatkan keyakinan si pemakai. Mana tidaknya, Miss v kekal segar dan wangi pastilah anda akan merasa yakin untuk berhadapan dengan orang ramai walaupun seharian sibuk di pejabat. Selain itu ia juga menaikkan keyakinan anda sebagai seorang isteri, ini kerana fungsinya sebagai perapat sudah pasti mampu membuatkan cik suami anda tersenyum.

7-Rahsia-Suami-Tersenyum---9

Formulasi bahan bahan yang digunakan dalam penghasilan PGS ini 100% dari bahan semulajadi dan dek kerana itulah PGS ini menjadi produk pencuci wanita yang berkesan dan selamat untuk digunakan. Menggunakan campuran sirih, manjakani dan juga kacip fatimah sebagai bahan utama. Jadi tidak hairanlah jika keberkesanan PGS ini menjadi bualan dan mampu memuaskan hati para pengguna.

Testimoni Penjagaan Miss V Dengan Pencuci Goyang Segar byRCW

Alhamdulillah salah satu testimoni pengguna PGS. Masalah kegatalan yang dialaminya hilang dan PGS juga terbukti merupakan produk yang mampu di miliki dan menjimatkan.

Lagi testimoni pengguna, masalah keputihan dan Miss V berbau juga dapat di atasi dengan PGS.

PGS juga bukan mengatasi dan menjaga Miss V anda malah turut merapat dan memperbaiki otot pada Miss V anda. Hasilnya? Haruslah wow, dimata suami!

Dapatkan Pencuci Goyang Segar untuk Menjaga Miss V Anda !

Pencuci Goyang Segar

PGS sudah terbukti dapat membantu anda dalam menjaga kesihatan Miss V anda. Bagi yang sudah berkahwin, mencari pencuci yang berkesan untuk menjaga dan merawat masalah Miss V? Cubalah PGS ini  ya. Sudah rasa berkenan? Untuk sebarang pembelian dan pertanyaan lanjut anda boleh menghubungi By RCW sekarang !

PS : Sekarang Che Ta Mencari Agen & Stokis. Bagi anda yang berminat untuk menjana pendapatan dengan Produk By RCW boleh terus whatsapp ke 016-8864903

Jom dapatkan Pencuci Goyang Segar SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

no.35, Jalan Teknologi 3/3A Persiaran Surian, Taman Perindustrian Jaya, 47810 Petaling Jaya, Selangor

   
Jom dapatkan Pencuci Goyang Segar SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Jom dapatkan Pencuci Goyang Segar SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: