Review
Dec 4, 2017, 1:02pm

4 Cara Buat Duit Online dengan Instagram


Media sosial seperti Blog, Facebook (FB) dan Instagram (IG) kini bukan lagi sekadar medan berkongsi pendapat, video-video viral, serta gambar semata-mata, tetapi boleh dijadikan sebagai lubuk pendapatan. Sekiranya kena pada caranya, media sosial ini mampu memberikan hasil yang lumayan kepada sesiapa sahaja yang bijak menggunakan medium ini.

cara-berniaga-online-dengan-mudah

Masih Ramai Yang Sia-Siakan Peluang Internet Yang Ada

Negara kita kini mempunyai lebih dari 10 juta penguna Internet. Namun pengunaannya masih lagi di tahap sederhana. Mereka masih lagi belum memahami potensi sebenar Internet kepada kehidupan seharian mereka. Hanya mereka dari generasi baru hari ini sudah sedar tentang keupayaan internet untuk menjana wang dan bekerja dari rumah melalui internet.

peluang-jana-pendapatan-online

Soalnya, Bagaimana Cara Untuk Buat Duit Online?

Hari ini, platform yang paling terkenal dan mampu memberikan anda pendapatan yang lebih lumayan tanpa modal iaitu Instagram lebih berpotensi untuk dari platform lain.  Buku Buat Duit dengan Instagram ini memfokuskan tentang bagaimana kita dapat memperoleh pendapatan dengan menggunakan platform media sosial. Antara topik yang dibincangkan dalam buku ini termasuklah:

 • Asas Perniagaan Internet
 • Sasaran Pasaran
 • Modal
 • Pendaftaran Perniagaan
 • Strategi Meningkatkan Followers dan Likes
 • Selepas Jualan

jana-pendapatan-pertama-ig

Potensi bisnes menerusi Instagram ini begitu besar memandangkan rata-rata individu masih belum ketahui rahsia sebenar untuk buat duit dengan Instagram. Jadi, apa alasan kita untuk tidak menjana pendapatan menerusi platform yang ada ini?  

Kelebihan Buat Duit Online Dengan Instagram

Jana Duit Pasif

Bisnes online merupakan salah satu cara untuk jana pendapatan pasif setiap bulan. Dengan teknik pemasaran yang betul anda boleh membina sebuah bisnes yang memberi pulangan konsisten setiap bulan.

duit-pasif-di-ig

Backup Income

Dengan keadaan ekonomi sekarang, anda memerlukan income sampingan sekiranya berlaku perkara yang tidak diingini (seperti di buang kerja) jadi, anda tidak perlu risau dengan risiko kehilangan kerja (atau kemalangan ditempat kerja)        kerana anda sudah mempunyai backup income.

pendapatan-tambahan-di-internet

Mudah Dan Kos Rendah

Sakiranya anda mahu membuka bisnes tradisional anda kene buka kedai dengan kos yang tinggi. Teteapi, bisnes online menggunakan kos yang lebih rendah dan mudah di buat dimana-mana sahaja. Asalkan anda ada sambungan internet dan laptop anda boleh memulakan bisnes.

kos-perniagaan-rendah

Rahsia Mudah Buat Duit Online Dengan Instagram

Saya memberi anda peluang seumur hidup ini untuk kali ini sahaja. Ini bukan cara buat duit hanya sekali dapat je, tetapi anda akan mendapati bahawa duit hasil formula saya ini akan masuk tiap-tiap bulan secara berterusan! Siapa tidak mahu buat duit yang akan masuk berterusan sampai bila-bila dengan tidak perlu menanam sebarang modal untuk menghasilkannya! Sapa yang tak mahu betul tak?

rahsia-pendaptan-instagram-terbongkar

Jadi secara muktamadnya, apa yang anda akan pelajari adalah bagaimana menjana pendapatan ribuan ringgit di Internet secara tetap dan dan sampai bila-bila!

Kenapa Perlu Guna Instagram Untuk Jana Pendapatan?

1. Modal yang rendah

Jana pendapatan di instagram tidak perlu buka/sewa kedai dan melaburkan banyak duit untuk pengiklanan. Instagram itulah kedai anda. Buat akaun Instagram tidak perlu buat pinjaman bank ribuan ringgit pun. Percuma sahaja. Malah, kedai Instagram anda sentiasa terbuka 24 jam secara online.

teknik-pemasaran-di-instagram

2. Berbeza Dengan Platform Lain

Keistimewaan Instagram ialah ianya dikhaskan sebagai tempat perkongsian gambar-gambar yang menarik. Yang terbaru ia juga mengenalkan video dalam jangka masa 3 hingga 60 saat. Cuma gambar dan video pendek berserta caption. Sekiranya orang lain masuk ke profile Instagram, gambar dan video yang kita upload adalah tersusun rapi. Pelawat juga boleh skrol sampai gambar yang paling bawah dengan mudah dan cepat.

kelebihan-berniaga-di-instagram

Kenapa Ramai Yang Tidak Berjaya Buat Duit Online?

1. Tidak Rajin Update Akaun Instagram

Semua nak senang. Lebih suka mengeluh daripada berusaha. Bukankah berusaha banyak dan kurangkan keluhan adalah lebih baik?

masalah-peniaga-ig-1

2. Tidak Sabar

Baru buat akaun Instagram hari ini, harapkan pendapatan cecah ratus ribu. Padahal follower baru 1 orang. Perlu berusaha dan konsisten baru la berjaya.

masalah-peniaga-ig-2

3. Tidak memajukan diri

Rasa diri hebat dan banyak tahu tanpa mencari jalan untuk menambahkan ilmu. dengan mengikuti buku panduan buat duit dengan instagram adalah langkah selamat untuk anda yang suka bisnes. Dalam buku ini akan memberikan anda teknik yang betul untuk jana income dari instagram dengan cepat dan berkesan.

masalah-peniaga-ig-3

Jadi Apa Yang Perlu Anda Lakukan?

Sekiranya anda betul-betul serius menjana pendapatan 4 angka sebulan, anda perlu baca sampai habis ya.

Mungkin ramai yang tidak tahu, Instagram adalah cara yang terbaik untuk berhubung dengan pelanggan di alam maya tetapi menerusi gambar dan video. Terdapat lebih daripada 400 juta pengguna aktif di Instagram setiap bulan, dan setiap hari 3.5 billion foto di ‘like’.

Menggunakan Instagram untuk tujuan perniagaan dengan kaedah promosi yang betul dapat bantu anda pasarkan produk dengan cepat.

solusi-pemasaran-instagram

Bagaimana anda boleh buat duit dengan handphone dengan hanya luangkan masa 2-3 jam seminggu. Anda boleh mulakan dalam masa kurang dari 24 jam dan buat duit sehingga RM300 sehari! Teknik dan strategi mudah ini belum pernah didedahkan oleh sesiapa!

 rahsia-strategi-instagram

Dalam Buku Panduan Rahsia Buat Duit Online Dengan Instagram ini saya akan dedahkan Rahsia nombor 1 yang perlu anda tahu jika hendak cuba-cuba buat duit online. Selepas saya menggunakan rahsia luar biasa ini pendapatan saya meningkat 100 kali ganda! Memang menakjubkan!

 • Cara senang untuk menjana pendapatan RM100~RM500 sehari diinternet dengan
 • Rahsia buat duit dengan instagram! Saya juga akan dedahkan cara cari duit di instagram yang ramai orang tidak tahu betapa mudahnya untuk menjana kekayaan melalui instagram
 • Ketahui Rahsia kekayaan yang orang kaya tidak mahu anda tahu. Saya sendiri gunakan rahsia kekayaan ini untuk transformasikan diri saya daripada kerja-10-jam-sehari kepada jutawan internet dalam masa singkat! Eksklusif!
 • Teknik buat duit dengan instagram yang digunakan oleh seorang surirumah sehingga menjana RM1000 seminggu sambil menjana 3 orang anak di rumah. Kini beliau menjadi usahawan internet sepenuh masa!

rahsia-sebenar-instagram

Rahsia Sebenar Jualan Di Instagram Terbongkar

Buku ini adalah sebuah panduan lengkap dalam bentuk ebook yang menunjukkan langkah demi langkah menjalankan bisnes online di instagram, mula daripada cari produk sehinggalah close sale (jual barang kepada pelanggan)

“Untuk buat banyak duit di Instagram, anda akan perlukan bilangan follower yang banyak. Jadi, anda mungkin perlu tahu RAHSIA INI. Ini adalah rahsia bagaimana dapatkan ramai follower di Instagram yang targetted dan dalam masa yang PANTAS.”

Kalau anda sedang berjinak-jinak nak mula jana pendapatan di instagram dengan buat bisnes online, sangat digalakkan untuk dapatkan panduan ini. Memang berbaloi-baloi!

tingkatkan-follower-di-instagram-dengan-pantas

Teknik Berkesan Cara Buat Duit Online dengan Instagram 

Saya yakin dengan adanya buku panduan ini, ia mampu mengubah hidup anda. Perancangan yang teliti, strategi yang teratur, serta panduan yang betul dapat menjamin keuntungan perniagaan anda.

 • Penulis memberikan panduan bagi menjana pendapatan di Instagram paling berkesan
 • Panduan yang dikongsikan menggunakan bahasa yang mudah difahami dan sesuai untuk semua peringkat umur.
 • Buku Panduan ini juga disertakan dengan gambar yang jelas bagi memudahkan pembaca mengikuti langkah-langkah yang dinyatakan.
 • Panduan yang dikongsikan merangkumi proses sebelum memulakan perniagaan sehinggalah aktiviti selepas perniagaan.
 • Ini bermakna, pembaca dapat mempelajari cara yang betul bagi menjalankan perniagaan atas talian di instagram dari langkah yang paling asas.
 • Bagi memudahkan pembaca, penerangan langkah-langkah ini turut disertakan dengan tip dan maklumat tambahan yang berguna.

tips-mudah-buat-jualan-di-instagram

Inilah dia langkah untuk buat duit di instagram yang perlu anda lakukan mulai sekarang.

Dapatkan rahsia dan panduan yang betul untuk jadikan akaun Instagram anda jadi LUAR BIASA DAN TINGKATKAN FOLLOWER UNTUK LETUPKAN JUALAN DI INSTAGRAM SEKARANG!!

Dapatkan sekarang secara PERCUMA –>  Cara Buat Duit Online dengan Instagram | Terbukti Berhasil

 

Jom pasarkan produk bersama ProfHariz SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

B12-08 Flr 12 Galeria Residence Wing B, Jalan Putra Permai 2, Taman Equine, 43300 Seri Kembangan, Selangor

   
Jom pasarkan produk bersama ProfHariz SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Jom pasarkan produk bersama ProfHariz SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: