Review
Jan 18, 2018, 4:50pm

11 Petua Menguatkan Tenaga Batin Lelaki Dan Ubat Kuat Tenaga Batin Lelaki


Adakah anda menghadapi masalah khususnya bagi lelaki, seperti zakar yang lemah, pancutan air mani terlalu awal, zakar yang tidak tegang dan sebagainya? Ataupun adakah anda inginkan untuk memuaskan pasangan anda tetapi seringkali gagal kerana zakar tidak betul-betul keras dan gagal untuk membuat tusukan? Sekiranya jawapan-jawapan bagi soalan-soalan berikut adalah ya, maka anda mempunyai masalah yang amat besar dan perlukan rawatan atau pertolongan dengan segera, dan anda semestinya hendaklah bertindak untuk membuat sesuatu sebelum terlambat! Adakah anda tak sabar-sabar nak tahu petua menguatkan tenaga batin lelaki ini kan?

petua menguatkan tenaga batin 04

Yang pasti, ramai kaum lelaki tidak didedahkan dengan tips – tips untuk menguatkan tenaga batin lelaki ini. Di sini kami akan kongsikan antara 11 petua yang kaum lelaki boleh amalkan atau ikuti untuk mengatasi masalah lemah tenaga batin dan untuk menguatkan tenaga batin lelaki ini. Mari kita lihat dan amati antara 11 petua-petua yang boleh diikuti ini. Dah baca harap cubalah amalkan ye!

Petua Menguatkan Tenaga Batin Lelaki
#1:  Amalkan Makan Nasi Tanpa Berkuah

petua menguatkan tenaga batin 13

Ada satu petua yang menyatakan bagi anda yang hendak mengubati masalah pancutan air mani yang terlalu cepat, anda boleh cuba makan nasi tanpa berkuah selama 40 hari berturut-turut. Semasa makan juga jangan minum air, sebaliknya apabila selesai makan, tunggu sehingga 10 minit barulah minum air. Seeloknya minum air dengan satu nafas sekali hirup. Insya Allah anda akan dapat mengatasi masalah ini.

Petua Menguatkan Tenaga Batin Lelaki
#2: Amalkan Makan Madu Lebah Asli

petua menguatkan tenaga batin 21

Satu lagi petua yang boleh anda ikuti untuk mengatasi masalah lelaki terutama sekali untuk memperkuatkan “senjata” lelaki adalah dengan memakan madu lebah asli yang dicampur dengan ayam kampung dan lada hitam. Memadai untuk makan sekali selepas sarapan pagi. Amalkan setiap hari.

Petua Menguatkan Tenaga Batin Lelaki
#3:  Urutan Zakar

petua menguatkan tenaga batin 09

Urutan pada zakar sekiranya dilakukan mengikut teknik-teknik yang betul boleh dapat membantu dalam mengatasi masalah zakar yang lembik dan untuk memperkuatkan zakar.  Dapatkan sedikit minyak urut pada jari-jari tangan dan urut di bahagian kelengkang iaitu antara dubur dan telur zakar, dan pastikan urutan dilakukan sehala mengarah dari dubur ke telur zakar. Lakukan sebanyak 7 kali dan sekiranya dilakukan dengan betul anda akan mendapat zakar yang menegang sehingga ke pagi. Insya Allah pasti akan berjaya sekiranya mengikuti petua ini.

Petua Menguatkan Tenaga Batin Lelaki
#4: Campuran Halia, Susu Kambing Dan Kismis

petua menguatkan tenaga batin 15

Campurkan 3 ulas halia yang telah diparut bersama segelas susu kambing mentah dan juga sedikit kismis. Gaul kesemua bahan-bahan tersebut dan amalkan meminumnya setiap pagi selama sepuluh hari berturut-turut. Setelah tempoh tersebut tamat, boleh diamalkan mengikut kelapangan dan juga boleh diminum sebelum melakukan persetubuhan.

Petua Menguatkan Tenaga Batin Lelaki
#5: Ramuan Telur Ayam, Minyak Sapi dan Kurma

petua menguatkan tenaga batin 10

Dapatkan sebiji telur ayam, satu sudu minyak sapi dan 7 biji buah kurma iaitu bijinya yang telah ditumbuk lumat. Campurkan semua bahan ramuan dan makan setiap hari selama 10 hari berturut-turut. Insya Allah akan dapat membantu menguatkan zakar.

Petua Menguatkan Tenaga Batin Lelaki
#6: Elakkan Minum Air Batu

petua menguatkan tenaga batin 03

Elakkan minum air batu kerana ia boleh mengakibatkan zakar menjadi sejuk serta lembik dan mengakibatkan batang zakar ngilu apabila bersetubuhan. Seeloknya batang zakar hendaklah sentiasa panas.

Petua Menguatkan Tenaga Batin Lelaki
#7: Elakkan Minum Air Ketika Badan Panas

petua menguatkan tenaga batin 07

Sebaik-baiknya, cuba elakkan daripada meminum air ketika badan merasa panas, seperti selepas berlari atau bekerja berat. Biarkan badan anda sejuk sedikit dan berehat dahulu sebelum minum air.

Petua Menguatkan Tenaga Batin Lelaki
#8: Elakkan Minum Air Selepas 11:00 Malam

petua menguatkan tenaga batin 06

Satu petua yang anda boleh ikuti sebagai amalan adalah untuk mengelakkan daripada meminum air selepas jam 11:00 malam walaupun meminum air panas, kerana ia boleh melemahkan otot pinggang dan juga membawa sengal badan. Elakkan juga membuang air di tempat air bertakung, sebaliknya carilah tempat yang kering dahulu kemudian membuang air besar. Cara ini anda dapat mengawal otot zakar dengan baik.

Petua Menguatkan Tenaga Batin Lelaki
#9: Kurangkan Memakan Pisang Embun

petua menguatkan tenaga batin 25

Kurangkan atau elakkan memakan pisang embun kerana ini boleh membuatkan anda mendapat lemah shahwat dan zakar anda tidak dapat berfungsi dengan sebaiknya ketika bersetubuhan.

Petua Menguatkan Tenaga Batin Lelaki
#10: Elakkan Melancap (Onani)

petua menguatkan tenaga batin 05

Jangan melakukan aksi melancap atau onani. Perbuatan ini akan memaksa mani keluar dan seterusnya akan melemahkan batang zakar anda, menjurus kepada beberapa komplikasi seperti pancut terlalu awal, zakar yang lemah dan sebagainya.

Petua Menguatkan Tenaga Batin Lelaki
#11: Jangan Biarkan Isteri Menindih Zakar Ketika Tidur

petua menguatkan tenaga batin 19

Jangan biarkan isteri anda menindih zakar anda ketika tidur. Aliran darah yang sempurna amat perlu pada zakar kerana pada waktu tidur, darah menuju kepada zakar, dan tindihan daripada paha atau lutut yang sejuk akan membantutkan aliran dan melemahkan zakar.

Memperkenalkan Produk NEXTRE | Petua Menguatkan Tenaga Batin Lelaki Dan Ubat Kuat Tenaga Batin Lelaki

Kita sudah lihat 11 petua menguatkan tenaga batin lelaki. Rata-ratanya ada pantang larang yang perlu diikuti serta adakalanya anda hendaklah mencari bahan-bahan yang dikehendaki dan membuat ramuan yang anda akan amalkan untuk mengatasi masalah anda. Tapi di zaman sekarang ni terutama sekali bagi mereka yang sibuk dengan urusan dunia, kita tidak punya masa atau kesungguhan untuk mengamalkan petua-petua sebegini. Pastinya ada cara untuk anda dapat memulihkan tenaga batin anda tanpa melakukan perkara-perkara tersebut? Adakah cara lain? Ya, pastinya ada.

petua menguatkan tenaga batin 23

Di sini kita memperkenalkan kepada anda suatu produk yang bernama NEXTRE. Apa dia NEXTRE ini ya? Produk NEXTRE ini adalah merupakan minuman pra campuran herba asli. Rupa macam serbuk kopi pra campuran yang anda boleh dapat di mana-mana, tetapi awas ya, NEXTRE ini bukan sebarang kopi! Produk NEXTRE ini telah terbukti dan diketahui secara umum yang ianya sangat power dalam memperkuatkan dan menjadikan “senjata” anda lebih sihat! Ia mengandungi khasiat-khasiat di dalamnya yang mampu dapat menambahkan saiz zakar lelaki, meningkatkan prestasi seks dan kesihatan, di samping membantu lelaki mencapai tahap ereksi yang maksima!

petua menguatkan tenaga batin 16

Anda tidak perlu lagi hendak bersusah payah untuk mencuba amalan-amalan seperti 11 petua meningkatkan tenaga batin lelaki dengan ubat kuat tenaga batin lelaki ini. Hanya dengan mengamalkan produk minuman NEXTRE ini, anda mungkin terkejut mendengar testimoni-testimoni daripada pengguna NEXTRE yang mampu untuk melakukan hubungan seks 3 kali malah lebih lagi dalam 1 malam, dan mampu beraksi pada setiap malam! Wow!!!

petua menguatkan tenaga batin 14

Sekiranya anda mengalami masalah zakar lambat tegang, zakar tidak betul-betul keras dan gagal untuk memasuki faraj, zakar yang cepat pancut dan cepat layu, air mani yang cair dan gagal pancut dengan kuat, tak mampu untuk bertahan lama dan anda gagal untuk memuaskan pasangan anda, kini terdapat satu cara yang begitu mudah untuk anda amalkan selain daripada petua menguatkan tenaga batin lelaki seperti di atas. Anda tidak perlu risau lagi, kerana produk NEXTRE pasti dapat membantu anda.

Siapakah Yang Perlu Mengamalkan Produk NEXTRE Di Samping

Adakah anda kini sedang menghadapai masalah-masalah sebegini? Tahukah anda bahawa sebahagian orang menganggap bahawa masalah lelaki ini adalah masalah yang kecil dan tidak perlu ambil serius, tetapi anda mungkin tidak tahu kebanyakan kes-kes penceraian dan keretakan rumah tangga ada yang berpunca daripada masalah lelaki itu sendiri. Ini adalah satu-satunya cara yang dapat membantu anda untuk mengembalikan serta memperkasakan “kejantanan” anda terhadap pasangan anda.

petua menguatkan tenaga batin 20

Mereka yang mengamalkan NEXTRE sebagai tambahan daripada 11 petua menguatkan tenaga batin lelaki, antaranya adalah ia dapat memberi kepuasan kepada para suami yang mementingkan kebahagiaan rumahtangga, bahkan ia juga sesuai untuk lelaki bujang yang sedang bersiap sedia untuk melangkah ke alam perkahwinan. Produk NEXTRE ini juga boleh diamalkan oleh golongan lelaki yang berkeinginan untuk menambah saiz dan ketegangan alat sulit mereka, di samping dapat bertahan lama apabila “beradu” bersama pasangan anda.

petua menguatkan tenaga batin 28

Produk NEXTRE ini juga boleh diminum oleh kaum adam meliputi semua peringkat usia, sama anda anda remaja, dewasa ataupun warga tua yang mementingkan penjagaan kesihatan dalaman lelaki. Bagi anda yang mungkin sedang merancang untuk mendapatkan anak, produk NEXTRE ini amat sesuai untuk diamalkan. Bagi mereka yang bermasalah lemah tenaga batin serta bagi mereka yang stress dan cepat letih nak pulihkan tenaga, di samping 11 petua menguatkan tenaga batin, anda disyorkan untuk mencuba serta mengamalkan produk NEXTRE ini.

Khasiat-Khasiat Di Dalam NEXTRE

Apakah yang membuatkan produk NEXTRE ini cukup power ya? Rahsianya terkandung di dalam ramuan NEXTRE ini yang terdiri daripada herba-herba asli termasuklah Maca dan Guarana. Bermacam-macam khasiat yang boleh didapati daripada herba asli Guarana. Antara khasiat-khasiatnya termasuklah ia dapat mengaktifkan sel-sel dan sistem saraf, melawaskan kencing, dan juga menguatkan fungsi buah pinggang serta mencegah bengkak-bengkak, memperbaiki kekuatan badan dan keupayaan seks yang berpunca daripada vitamin B1, zink dan arginin.

petua menguatkan tenaga batin 17

Khasiat Guarana dalam NEXTRE juga bukan sahaja apa yang telah dinyatakan sebentar tadi, malah ia juga dapat memberi lebih tenaga, lebih kuasa imun serta minda yang cerdas, di samping ia dapat menghilangkan keletihan tanpa menyebabkan kesan sampingan dan ketagihan. Semestinya anda boleh amalkan untuk menggunakan NEXTRE yang merupakan salah satu alternatif yang terbaik daripada 11 petua menguatkan tenaga batin lelaki.

Bagaimana pula dengan khasiat herba Maca dalam produk NEXTRE ini? Tidak kurang hebatnya herba ini dan amat sesuai sekali digandingkan dan digabungkan dengan herba Guarana untuk memantapkan “senjata” lelaki! Khasiat Maca antaranya termasuklah menambah tenaga, kecergasan dan stamina badan, meningkatkan kesuburan kaum lelaki, merawat masalah mati pucuk (lemah tenaga batin), meningkatkan bilangan sperma lelaki, meningkatkan keghairahan nafsu seks dan juga meningkatkan stamina dan menguatkan otot-otot di dalam badan.

petua menguatkan tenaga batin 27

Ternyata khasiat-khasiat yang terkandung di dalam produk NEXTRE ini bukan calang-calang khasiatnya kerana ia mampu memberikan apa yang kaum lelaki idam-idamkan selama ini, dan tidak hairanlah semakin ramai kaum lelaki yang bertukar kepada NEXTRE dan mengamalkannya di samping mengamalkan 11 petua menguatkan tenaga batin lelaki.

NEXTRE Mendapat Pengiktirafan Halal dan Lulus Ujian Makmal Bertauliah

petua menguatkan tenaga batin 30 petua menguatkan tenaga batin 31 petua menguatkan tenaga batin 32 petua menguatkan tenaga batin 33

Testimoni-testimoni Pengguna NEXTRE

Semakin ramai kaum lelaki yang sudahpun mengamalkan produk NEXTRE ini bagi memantapkan serta memperbaiki kehidupan mereka, dengan memberikan anda satu lagi cara untuk memulihkan masalah lelaki dan mengembalikan kegemilangan pada “alat sulit” anda! Ya. memang mereka telah memberikan maklumbalas yang amat memberangsangkan mengenai produk NEXTRE ini dan amat-amat mengesyorkan sesiapa untuk mencubanya.

petua menguatkan tenaga batin 12

Ada yang memberikan komen seperti baru sahaja minum tak sampai setengah jam dan ada perkembangan yang cukup ketara pada alat sulit lelaki! Serius! Untuk anda lihat dengan mata anda sendiri, berikut adalah beberapa testimoni yang diberikan daripada pengguna-pengguna serta pelanggan-pelanggan NEXTRE yang telahpun mengamalkan produk NEXTRE ini untuk merawat masalah kelelakian yang dihadapi mereka, di samping satu alternatif kepada 11 petua menguatkan tenaga batin lelaki.

petua menguatkan tenaga batin 22 petua menguatkan tenaga batin 11 petua menguatkan tenaga batin 02 petua menguatkan tenaga batin 08 petua menguatkan tenaga batin 24

Dapatkan Produk NEXTRE Untuk Pulihkan Tenaga Batin Anda Sekarang!

Harga Asal: RM179 untuk 1 Botol

Harga Promosi :
RM 139 Sahaja untuk 1 Botol
RM 260 Sahaja untuk 2 Botol
RM 360 sahaja untuk 3 Botol

petua menguatkan tenaga batin 18

Jom Dapatkan Produk NEXTRE Untuk Pulihkan Tenaga Batin Anda SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

Malaysia

   
Jom Dapatkan Produk NEXTRE Untuk Pulihkan Tenaga Batin Anda SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Jom Dapatkan Produk NEXTRE Untuk Pulihkan Tenaga Batin Anda SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: