Review
Mar 7, 2017, 11:47am

10KG Tips Kurus Dalam Masa Sebulan


Ramai antara kita yang sanggup berhabis ratusan mahupun puluhan ribu ringgit semata-mata untuk kuruskan badan untuk kelihatan langsing dan menawan.  Apakah ada cara yang betul-betul ajaib boleh kurus dalam masa sebulan? Bunyi macam terlampau sangat, kan? Apa guna kita tiba-tiba kurus, lepas tu mungkin kita jatuh sakit akibat cara kuruskan badan yang tak betul. Siapa yang susah? Diri sendiri dan orang tersayang juga.

tips kurus dalam sebulan

Namun,tiada yang mustahil jika anda ingin miliki bentuk badan idaman anda tanpa berlapar.Nak turunkan berat badan dalam masa sebulan dan sihat?

“aduh,muat ka baju pengantin nanti..dah la tinggal 3 bulan ja lagi..”

“wei, wedding Siti lagi dua bulan kan?” (dalam hati “aku gemuk ,segan la..nanti jumpa member-member lain mesti kutuk aku”)

5 Tips Kurus 10KG Dalam Masa Sebulan 

Tips Kurus 10KG Dalam Masa Sebulan

Nak turunkan berat badan dalam masa sebulan dan sihat? Disini ada penyelesaian masalah anda. Kurus Dalam Masa SEBULAN! Percayalah anda MAMPU Kurus Dalam Masa SEBULAN!

1. Detox

Detox tips kurus dalam sebulan

Pelbagai resepi air detox yang mudah dibuat.

  1. a) Timun + Limau + Lemon
  2. b) Timun + Lemon + Limau Nipis + Oren
  3. c) Teh Hijau + Daun Pudina + Oren
  4. d) Lemon + Daun Pudina
  5. e) Oren + Limau Nipis + Lemon
  6. f) Strawberi + Oren + Daun Pudina

2. Minum Air Kosong 8 Gelas Sehari.

Minum Air Tips Kurus Dalam Sebulan

3. Senaman(30 minit seminggu 3-4 kali)

Senaman Tips Kurus Dalam Sebulan

4. Ambil Sarapan Pagi + Tengahari + Makan Malam (WAJIB)

Makanan Tips Kurus Dalam Sebulan

Sarapan pagi adalah wajib diambil bagi menstabilkan hormon dan paras gula dalam darah.Selain itu,dapat meningkatkan kadar metabolisma untuk membakar kalori.

“Aku diet ni tak boleh makan tengahari dengan kau” 

Pernah kan dengar ayat ini bila kita ajak kawan lunch. Tapi sedarkah mereka yang nak kurus ini bahawa apa yang dilakukan itu adalah sangat tidak betul dan salah.

PS : Ambil makan malam awal sebelum maghrib antara jam 6 petang ke 8 malam.

5. Fit For Life by Coach Nizam dan Anna (Program 30 Hari Sihat)

2

Coach Nizam – Before & After

                    

3

Coach Anna – Before & After

 

Apa Itu Program 30 Hari Sihat ?

10

Program 30HariSihat khas untuk semua lapisan rakyat Malaysia. Mereka memahami kehendak orang di Malaysia serta sensitiviti di antara lelaki dan perempuan, program 30HariSihat ini tidak bercampur diantara lekaki dan perempuan, Coach Nizam akan mengendalikan semua program kaum Adam dan Anna pula untuk kaum Hawa. Fokus utama program ini adalah kepada tahap kesihatan total body yang akan dicapai seseorang didalam masa 30 hari untuk setiap pusingan program iaitu :-

Mental / Emosi

Kekuatan fikiran, mentality dan emosi positif supaya membantu mengekalkan Healthy Mind sesorang serta motivasi diri.

Pemakanan

Pengambilan dan penghadaman nutrient, peningkatan tenaga, organ dalam dapat berkerja, penyahtoksin peringkat cellular, imunisasi body,  healthy aging (awet muda), kecergasan, stress atau tekanan

Pergerakan Fizikal

Senaman sesuai mengikut tahap kecergasan (menggunakan body weight sahaja), jantina (lelaki / wanita) dan lokasi (dirumah atau mana-mana tempat) serta tidak perlu apa2 alatan atau mesin. Keistemewaan senaman ini walaupun sudah rehat atau tidur masih boleh berlaku pembakaran lemak yang berterusan berjam-jam.

Apa Yang Anda Akan Dapat Bila Menyertai Program 30 Hari Sihat Ini ?

30 hari sihat tips kurus dalam masa sebulan

  • Bermula dengan 30 HARI
  • 6 KALI MAKAN sehari
  • Program yang HAPPY
  • Cadangan MEAL REPLACEMENT bernutrisi tinggi yang :
  • Membolehkan hati berfungsi – (Reinforce liver function)
  • Mengekalkan antioksidan – (Restore Antioxidant)
  • Membantu menurunkan berat badan – (Aids in Weight Loss)
  • Meningkatkan kebolehan mental – (Enhance mental abilities)
  • Meningkatkan tenaga – (Increase energy)
  • Penghadaman yang lebih baik – (Better digestion)
  • Pengendalian tekanan yang lebih baik – (Better stress handling)
  • Peningkatan nutrisi – (Enhance nutrition)
  • Melawan obesity – (Fight obesity)
  • Senaman pilihan hanya BOLEH BUAT DIRUMAH tak perlu ke GYM
  • COACH PERIBADI KHAS untuk Lelaki dan Wanita
  • PEMANTAUAN dari coach
  • Segalanya dapat DIRECT COACHING melalui whatsapp group & personal.
  • Layak untuk masuk CHALLENGE dan DAPAT HADIAH walaupun TIDAK MENANG
  • Ada 100% Money-Back warranty untuk 30 hari pertama

Kenali Siapakah Coach Nizam & Anna – Pengasas Program 30harisihat

Pasangan suami isteri, Nizam & Anna, berkongsi 14 tahun PENGALAMAN cara MUDAH dan BERKESAN turunkan berat badan dengan SELAMAT tanpa BERLAPAR serta berjam-jam WORKOUT.

4

Saya Nizam, 45 tahun, seorang jurutera komputer serta telekomunikasi sebelum ini pemain Rugbi negeri Selangor dan aktif aktiviti bersukan tetapi mengalami kemorosotan tahap kesihatan dan pemasalahan berkaitan dengan jantung akibat pilihan Lifestyle yang tidak sihat setelah umur nya semakin meningkat serta tekanan kehidupan seharian.


Anna, 41 tahun, seorang bekas penguatkuasa EPF dan usahawan kantin mengalami masalah berat badan yang berlebihan hingga mencecah 75kg  keatas, sakit-sakit kaki serta belakang, cepat penat serta letih seawal usia 25 tahun serta masalah hormon di dalam badan.

Selama 16 tahun lebih mencuba berbagai kaedah, rawatan, ubat, supplement , solusi dan sistem yang ada, malah berpuluh-puluh ribu RM telah dibelanjakan, kedua-dua kami tidak berjaya untuk selesai kan masalah yang dihadapi sehingga lah kami diperkenalkan kepada Fit For Life, oleh Harvey Diamond.

Akhirnya pada 2014-2015, melalui kaedah Fit For Life ini  disertakan dengan kaedah pemakanan “Nutritional Cleansing”  dan Healthy Lifestyle kami berjaya transform diri kami menjadi baik 100% dan malah ianya kekal sihat sehingga kehari ini. Ianya tidak perlu ambil apa-apa ubat, rawatan daripada mana doctor atau hospital atau pantang makan mana-mana makanan.

Kini Nizam 100% sihat dan fit, mempunyai tenaga yang banyak dan kecerdasan tinggi, malah tahap kesihatan sangat baik.

Anna pula dapat kurang kan berat 20kg, dan kekal berat pada tahap 54-56kg sejak 2015, 100% pulih tidak lagi sakit kaki, sakit belakang, tiada masalah hormon, mempunyai tenaga yang banyak dan kelihatan cantik serta lebih muda seawal usia 31 tahun daripada usia sebenar.

Jom Lihat Video Transformasi Anna

Jom Lihat Video Workout Nizam

Testimoni Perserta 30harisihat – Tips Kurus Dalam Masa Sebulan

5

Suhaimi – K.Terangganu – Total Loss 35kg

6

Della – Kuala Lumpur – Total Loss 25kg

7

Melanie – Kuala Lumpur – Healthy Aging (Umur Sebenar 57thn, Metabolic age 30 thn)

8

Hazdi – Kajang – Weight Loss

9

Niki – Kuala Lumpur – Total Loss 75Kg

Daftar Program 30 Hari Sihat Ini Sekarang !

Tips Kurus Dalam Masa Sebulan

Nak Tahu Lebih Lanjut Tentang Program 30HariSihat? Nak Coach Nizam & Anna Ubah Pemakanan Anda Dan Kurus Secara Sihat Tanpa Suppliment Seperti mereka di atas? Terus Tekan link dibawah ini sekarang !

COACH NIZAM | 30 HARI KURUSKAN BADAN DENGAN SIHAT

Telefon: 011-1013 0205 | Link WhatsApp
Facebook: @coachNizam.Anna

 

P.S: Nak kurus jangan tangguh tangguh. Mulakan dari SEKARANG!

Jom ikuti program 30 Hari Sihat by CoachNizam SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

B12-08 Flr 12 Galeria Residence Wing B, Jalan Putra Permai 2, Taman Equine, 43300 Seri Kembangan, Selangor

   
Jom ikuti program 30 Hari Sihat by CoachNizam SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Jom ikuti program 30 Hari Sihat by CoachNizam SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: