Seksi Lelaki Berbulu Dada

Lelaki dan bulu memang tidak dapat dipisahkan.. Contohnya bulu kaki, bulu ketiak dan berbulu dada.. Ada yang mengatakan jika lelaki tidak berbulu dada tidak gentleman ataupun dalam bahasa kasarnya TAK JANTAN..

Berbulu Dada

Bagi wanita pula jika lelaki berbulu dada ini nampak selekeh.. Dan ada juga yang mengatakan Seksi Lelaki Berbulu Dada.. I Like *smbl pegang pipi dengan mata berpinau-pinau* Apakah?

Pada pendapat peribadi saya lelaki yang berbulu dada ini Sangat SELEKEH! Jika gambar seperti di atas.. Jika lelaki yang pandai menjaga kekemasan diri dan berbody cantik.. Memanglah Seksi Berbulu Dada..

Seksi Lelaki

ProfHariz : Seksi Lelaki Berbulu Dada ? Atau Selekeh Lelaki Berbulu Dada?

Comments

  1. says

    Haha… Sensitif pulak rasanya… Aku terlebih hormon… Sbb tu baru umor 16, dah ada bulu dada halus… LOL!!!

    Bagi aku, seksi kot ada bulu dada ni… ditambah dengan six pack dan muscle… tp sebilangan pompuan geli ler… Ntah kenapa la geli dengan lelaki berbulu dada ni…

  2. says

    aku igt nanti kena buat fasion bulu dada la.. cam rambut gak.. nanti ada org sikat belah tengah, buat spike, taruk jel sume.. perhh.. semat2… hahahaha

  3. says

    Bulu dada ni selalunya keturunan.
    Aku selalu tgk org dari India, Pakistan ada bulu dada ni.
    Jadi tak leh pertikaikan. Asal pandai jaga, dah cukup.

    Awwww :D

  4. says

    lelaki berbulu dada… oh nice..
    saya memang menginginkannya tp stakat ni baru tumbuh yg halus2… dlu x da.. ntah ar.. maybe disebabkan kepingin sbb tu dia tumbuh kot.. hhahahaa…

    yup betul kalau lelaki itu tough n berbulu dada mmg nmpak seksi… ayuh, berusaha ke arah itu.. hehe.. jom masuk gym…

  5. neena says

    kalau sikit sikit bolehla..
    tapi kalau dah macam hutan simpannn…
    ngan peluh lagi….
    …………………………………………………………………….
    *LARIIIIIIKKKKKKKKKKK*

  6. L@n@ aka Mak Budak says

    errr .. kalau dah mcm hutan .. geli laa .. kalau sikit2 tu ade la nmpak seksi tapi kene badan solid la .. kalau perut yg maju .. ehehehe… seksaa ..

  7. says

    Bagi seorang lelaki, sentuhan pada bulu dada terutama semasa hubungan badan melonjakkan nikmat yang tidak terhingga. Ramai lelaki mendakwa sentuhan pada bulu dada menggambarkan perasaan yang erotik memandangkan ia umpama menonjolkan sifat kejantanan seseorang lelak. Seorang lelaki berasa seksi tatkala dadanya yang berbulu diraba oleh wanita yang mendambakannya ketika waktu senggang; menonton tv umpamanya.
    Ramai wanita berasa hebat bila tidurnya beralaskan dada yang berbulu, umpama dia telah mempunyai sesuatu yang tidak dimiliki oleh wanita lain.
    Isteri Sean connery 007; Micheline umpamanya lebih suka suaminya hanya berbogel dirumah jika tiada sesiapa kerana kejantannya suaminya yg berbulu lebih terserlah. Hmm,.erotiknya,…

  8. ariff says

    aku umur18 dh ade bulu dada, tapi x lebat sgt, tapi aku rase mcm seksi pun ade jugak, bak kate org lelaki sejatiuhuh,

  9. reen says

    dh tahap beruk gtu..jgn ckp xske bulu2 dada.karang dpt laki..ada bulu dada..ha cmne hari2 la cukur.kalau tk puas gonyoh dgn mesin rambut..hahaha

Trackbacks

Komen Pembaca

Your email address will not be published. Required fields are marked *