Lirik Dia – Chomel

Salam semua,

Oleh kerana mood Hariz pun agak jiwang-jiwang kebelakangan ini.. Hariz nak kongsi dengan ampa semua dengan Lagu Dia daripada Chomel. Nak cerita tentang lagu nie ceq pun tak tau. Sebelum tuh mai dekat-dekat ampa layan dulu lagu nie. Video Dia Chomel

Okey dah layan? Sedappp tak? Haa… Memang feel habis kot. Kalau layan video tak dak lirik orang cakap x bestlah kan. Apa kata jom layan Video Dia Chomel bersama Liriknya.

Lirik Dia – Chomel

Oh Tuhan ku sayang dia
Oh Tuhan ku rindu dia
Dimanakah hilangnya
Dirinya yang bernama Cinta

Sungguh bukan perpisahan kumahu
sungguh tak bermaya diriku
disaat aku disingkirkan oleh dirimu

Apa yang harusku perkatakan
Kiniku telah dilupakan
Mungkinkah ini bisa membuat kau bahagia
Ohh..

Dimanakah kesilapan diriku
Cubalah kau terangi padaku
Agar bisa dapatku mengerti
Puncanya perpisahan ini

Kau senyum ku menangis
Kau gembira ku berduka
Mengapakah tiada adilnya
Dalam bercinta

Sedangkan aku telah berjanji
Ku akan setia menanti
Temani dirimu
Dikala sepi dikala kau sedih

Ku doakan dia terus bahagia
Bersama insan yang dicinta
Andainya tidak pernah kuhidup dihatinya

Kini semua sudah tiada lagi
Senyuman yang terukir dibibir
Semenjak telah terjadi
Perpisahan..
Perpisahan ini..

Ohhh ku cinta dia.

ProfHariz : Ohh DIA – CHOMEL

Comments

  1. carmen says

    lirik yg straight to the point… mmg sesuai org yg ditinggalkan kekasih dengar lagu ni…kalau boleh cut n paste lirik ni send kat dia. kekasih aku pun dh tinggalkan aku…dah kawin pun.

  2. afyfa says

    Klau aq dngr lgu nie air mata aq akn jth.. aq x blh lpakn x bf aq… aq syg dy sngt2 … aq x blh trime owng laen wlpn rmai yg nk kt aq… lgu nie mmg trbaek… :-) :’(

Komen Pembaca

Your email address will not be published. Required fields are marked *