Comments

    • Orang yang boleh termasuk dalam list ni sebab orang-orang itu Lelaki Kacak πŸ™‚ Tahniah bro masakkan tersenarai.

    • Kalau kata boleh letak duapuluh gambar sudah pasti gambar bro azuan akan ku letak πŸ™‚ Hang pun kacak jugak !

    • Setiap manusia dilahirkan Kacak. Tapi anda lebih kacak antara blogger-blogger yang aku kenal. Jadi tersenarailah anda Hami Asraff πŸ™‚

    • Jangan lupa juga tengok artis kacak. Sepatutnya gambar bawah sekali nak je letak dalam Gambar Artis Lelaki Kacak. Amacam boleh tak?

    • Cikgu pun apa kurangnya kacak. Kalau ada entri Cikgu Kacak Di Dunia. Sudah pasti gambar Cikgu saya letak. πŸ™‚

    • Gambar founder jomtonton? Alamak. Cheq tak perasan. Nanti saya senaraikan ye. Hihihihi

      Kalau gambar last didahulukan kompem-kompem termasuk di kalangan retis πŸ™‚ hehehehe. Bagi bro layak ke ;p

    • Yang paling last? Saya punya elaun tak masuk lagi. Tapi kalau datang pulau pinang saya belanja makan laksa ye ;p

  1. Semuanya mmg kacak bergaye! Aku rase yg last tu, patutnya duduk bawah tom cruise….

    Gaye bro posing tu, ada 50% same ngn tom cruise… =)

    • Hehehe.. Ikutkan nak letak jugak sedara mara aku yang kacak. Tapi takperlulah kan nanti orang buhsan ~

  2. sebagai org yg dah berkahwin, sentiasa meletakkan lelaki paling kacak ialah suami sendiri, selepas ayahanda. Hahaha biarpun hakikatnya tidak.Bila begitu, cinta akan sentiasa mekar dihati walaupun selepas beberapa tahun fizikal akan berubah dan kedut2 mula bergaris di wajah.kita tak dpt menjaga pandangan mata yang sentiasa tersasar.InshaAllah dpt menjaga pandangan hati πŸ™‚

  3. I like the valuable info you provide in your articles.

    I will bookmark your weblog and check again here frequently.
    I am quite sure I’ll learn many new stuff right here! Best of luck for the next!

Trackbacks

Komen Pembaca

Your email address will not be published. Required fields are marked *