Koleksi Lagu Raya Aidilfitri

Mp3 Lagu Raya Aidilfitri sudah mula dimainkan dicorong-corong radio dan juga beberapa pusat membeli belah di seluruh malaysia. Tup tap tup tap dalam erti sebenar pejam celik pejam celik dan celik sudah berada pada 10 ramadan yang terakhir bagi seluruh umat islam menyambut Hari Raya Aidilfitri. Jika mengikut kalendar Warung Adik & Abang – Penang menyatakan bahawa hari jatuh pada 8 Ogos 2013. InshaAllah.

mp3 lagu raya

Tidak ketinggalan juga rakan-rakan di hostel adtec melaka ini boleh dikatakan setiap hari pakat-pakat dok layan youtube lagu raya sampai saya sendiri pun rasa (Alamak Annoyingnya budak-budak ni). Itu belum cerita lagi mp3 lagu raya di dalam smartphone kengkawan. Saya yakin anda pun tak sedikit sebanyak mesti macam tu juga kan?


Saya nak berkongsi dengan pembaca webblog dengan mp3 lagu raya ! Ingat, ini bukan untuk download lagu raya tetapi hanya sekadar layan-layan youtube lagu raya dengan feel pilihan hati saya. InshaAllah mari layan koleksi lagu raya aidilfitri yang ditapis oleh saya. Mana aci makcik jiran sebelah je layan lagu raya. Kita pun nak jugak kan?

Koleksi MP3 Lagu Raya

1. Mp3 Lagu Raya Aidilfitri Anuar & Ellina – Suasana Hari Raya

2. Mp3 Lagu Raya Aidilfitri Black Dog Bone – Cahaya Di Aidilfitri

3. Mp3 Lagu Raya Aidilfitri Aishah – Pulanglah

4. Mp3 Lagu Raya Aidilfitri Lagu Raya Sudirman – Balik Kampung

5. Mp3 Lagu Raya Aidilfitri Lagu Raya Mamat – Ku Pohon Restu Ayah Bonda

ProfHariz : Apakah mp3 lagu raya pilihan hati anda? Lagu Raya Lama atau Lagu Raya Terkini ? Mari berkongsi di sini :)

Comments

  1. says

    lau anuar zain nyanyi lagu tu skg, sure lain sikit kan.. hehe..

    dulu time sekolah, bulan pose, mesti ada gak lagu2 raya dimainkan selepas ucapan pelajar.. time buka pose lak tu.. hehe.. nostalgia..

    skg, macam biasa je kot dgr.. entah..

  2. says

    Nampaknya puasa dah lebih seminggu dan kalau anda pergi ke shopping mall pastinya lagu hari raya aidilfitri sudahpun kedengaran. hehe! Jom kita layan lirik dan mp3 lagu raya sama – sama. yehaa!

Trackbacks

Komen Pembaca

Your email address will not be published. Required fields are marked *