Dapatkan Pakej Rujukan Peperiksaan Online Penolong Penguasa Kastam W27 Sekarang !

Secara rasminya pakej rujukan peperiksaan online penolong penguasa kastam W27 telah dilancarkan tepat jam 10:00 Pagi tadi dan seperti biasa jualan ini cuma berlangsung selama 4 hari SAHAJA iaitu pada 31 Julai – 3 Ogos 2014 (11:59PM). Selepas itu jualan ini akan ditutup !

InshaAllah berikut merupakan beberapa FAQ (Frequently Asked Questions)

1. Berapa bilangan kekosongan yang diperlukan untuk jawatan ini?

Kita tak ada data untuk itu buat masa ini. Data ini biasanya dikeluarkan ketika sesi panggilan temuduga nanti. Maklumkan pada calon fokus untuk lulus ujian pertama ini dahulu. Yang betulnya tak perlu tahu pun berapa jumlah kekosongan, buat sehabis baik untuk sukses. Itu mentaliti yang perlu ada pada calon. Kita tak mahu jumlah kekosongan menjadi ‘mental block‘ kepada anda.

2. Boleh percaya ke dengan Pakej Rujukan Peperiksaan Online Penolong Penguasa Kastam Ni ?

InshaaAllah boleh percaya ! Kerana buku rujukan ini disediakan oleh Tim Infokerjaya. Mereka telah membantu sepupu saya dan lebih 60,000 graduan dalam memasuki Skim Perkhidmatan Awam dengan Nota, Latihan dan rujukan panduan penuh bagi menghadapi Peperiksaan Online Pen. Penguasa Kastam Gred W27

3. Sama ke Format Pakej Rujukan Exam Online Kastam ini dengan Exam Online Kastam pada 5 Ogos nanti?

Abang, kakak, inshaAllah confirm sama kerana Tim Infokerjaya ini selalu up to date. Jika soalan itu berkaitan dengan isu semasa maka mereka akan sumbat semua contoh soalan yang biasa dikeluarkan oleh SPA.

4. Saya nak contoh review copy pakej rujukan peperiksaan online ni boleh ke?

InshaAllah, sudah pasti boleh ! Anda boleh dapatkan Review Copy secara percuma di —-> Review Copy Pakej Rujukan Peperiksaan Online Penolong Penguasa Kastam W27.

5. Ada Testimoni Untuk Pakej Rujukan Peperiksaan Online Kastam Ini?

Soalan ini yang saya nantikan. InshaAllah memang confirm ada ! Anda boleh rujuk gambar dan testimoni berikut iaitu exam kastam tahun 2012 yang lalu

Peperiksaan Online Pen. Penguasa Kastam

Peperiksaan Online Pen. Penguasa Kastam

Peperiksaan Online Pen. Penguasa Kastam

Peperiksaan Online Pen. Penguasa Kastam

Peperiksaan Online Pen. Penguasa Kastam

Peperiksaan Online Pen. Penguasa Kastam

Peperiksaan Online Pen. Penguasa Kastam

Peperiksaan Online Pen. Penguasa Kastam

Peperiksaan Online Pen. Penguasa Kastam

Peperiksaan Online Pen. Penguasa Kastam

6. SubhanaAllah bagaimana untuk saya dapatkannya pakej rujukan penuh exam online kastam ini?

InshaAllah anda boleh dapatkan segera di —-> Pakej Rujukan Penuh Exam Kastam W27. Semoga kejayaan milik kita semua.

7. Aik Apa beza Basic dan Upgrade?

Ada komponen tambahan. Semua isu berkaitan pakej anda boleh rujuk di Pakej Rujukan Penuh Exam Kastam W27. Alang-alang exam online boleh rujuk open book sambil exam tak rugi rasanya beli pakej Upgrade kan?

8. Saya duduk di luar negara boleh beli ke?

InshaAllah boleh beli dan buat pembayaran melalui Kad kredit/debit/paypal semua boleh. Buat online bank tempatan pun boleh walau duduk luar negara.

9. Jika ada sebarang pertanyaan macam mana nak hubungi profhariz?

InshaAllah boleh direct pm saya di Fanpage Facebook ProfHariz atau emailkan kepada [email protected]

10. Tiada tawaran istimewa ke ?

InshaAllah ada tawaran istimewa untuk 50 orang pertama. Saya sendiri akan open group Whatsapp kepada sesiapa yang beli Pakej Rujukan Peperiksaan Online Penolong Penguasa Kastam W27 menggunakan link http://profhariz.com/examkastam. Apa yang anda perlu buat hanya Emailkan Nama, No-Telefon kepada [email protected] dan sertakan bukti pembelian anda. Sama-sama kita menjawab exam nanti ya.

JUALAN AKAN DITUTUP PADA Jam 11.59 pm 3 OGOS 2014 Beli sekarang atau terlepas!

Dapatkan di sini –>Pakej Rujukan Penuh Exam Kastam W27

InshaAllah selamat maju jaya dan kongsikan artikel ini dengan menekan butang share. Semoga kejayaan milik kita semua. InshaAllah. Allahumma Ameen Ya Allah.

Tips Layan Makan Pada Hari Raya Untuk Elak Gemuk dan Gendut

MashaAllah. SubhanaAllah. Alhamdulillah dan Tahniah kepada semua pembaca dan rakan-rakan Blog Lifestyle Malaysia profhariz.com yang berjaya kurus lebih 10KG di bulan puasa. Bagi yang tidak berjaya jangan putus asa. InshaAllah jika ada rezeki saya akan menganjurkan lagi Cabaran Kurus Dengan Pihak Sponsor nanti. (Bagi yang berminat nak sponsor boleh email [email protected]) inshaAllah target next cabaran 300 orang dengan hadiah bernilai lebih RM5K? InshaAllah mohon doakan.

Kekal Kurus Di Hari Raya

Alhamdulillah dan segala kepujian bagi Allah juga kerana mengizinkan kita untuk berada di bulan ramadan yang penuh barokah. Allah bila difikirkan begitu pantas masa berlalu, Ramadhan sudahpun meninggalkan kita, bak kata pepatah yang datang pasti akan pergi. Bulan yang menjanjikan seribu macam keistimewaan itu sudah berlalu pergi dan seiring dengan itu pula kita menyambut kedatangan Syawal. Kita raikan kemuculan Syawal dengan takbir, tasbih dan tahmid, iaitu bulan yang sering kita kaitkan dengan bulan kemenangan. 

Sebagai blog diet plan malaysia saya rasa bertanggungjawab untuk berkongsi tips layan makan pada hari raya untuk elak gemuk dan gendut. Dalam erti lain nak kekal kurus begitu. Yelah dah diet penat-penat kawal makan dan buat senaman di bulan puasa tup-tup naik pula 10kg di bulan syawal ini. Alangkah sedihnya.

Menu Juadah Hari Raya

Sumber Gambar : Naelkl.blogspot.com

6 Tips Kekal Kurus Di Hari Raya

InshaAllah saya jamin jika anda ikuti tips berikut pasti berat anda tidak akan naik. Jadi sila baca dan faham serta amal

1. Sila Beraya Dengan Menikmati Semua Jenis Juadah Di Hari Raya

Ya ! Tidak kira anda diet atkins, diet kalori, diet jenis darah dan sebagainya. Pada hari raya ini saya syorkan anda nikmati semua jenis makanan yang ada tetapi anda kena follow tips yang kedua, ketiga, keempat dan kelima.

2. Jaga Portition (Kuantiti) Makanan anda

Kenapa perlu jaga? Tadi cakap boleh menikmati semua jenis juadah? Eh abang, kakak bila orang dah bagi makan semua benda tu jadi kita kenalah sekat juga kuantiti makanan anda kalau nak kekal kurus. Biasa makan ketupat 5 biji inshaAllah kali ini kita makan 2 biji sudah. Biasa kuih raya makan 10 biji kali ini kita makan 2 biji sudah mencukupi.

3. Elak Minum Air Gas Iaitu Minuman Berkabohidrat

Ini kena elak iaitu kalau makcik jiran sebelah letak air gas ni sebagai minuman utama maka anda cubalah minta “Makcik air masak ada? Saya dah banyak minum air gas ni” InshaAllah kena jaga juga hati orang kan? Kalau rasa nak minum juga tak tahan dengan godaan. InshaAllah boleh minum suku gelas dan 1 gelas lagi sulam dengan air masak. OK?

4. Berjalan Di Hari Raya

Biasa hari-hari anda berjogging di bendang, lari di atas treadmill dan hiking bukit. Untuk hari raya takkan anda nak buat aktiviti-aktiviti itu semua? Pasti orang akan anda gila ! Jadi untuk kekal senaman saya cadangkan anda berjalan di hari raya. Kereta? Motor? Basikal semua letak tepi. Lagipun berjalan di hara ini adalah Sunnah Nabi Menyambut Hari Raya Aidilfitri.

5. Ingat ! Makcik jiran sebelah

Nak makan semua benda itu boleh tetapi perlu Ingat ! Makcik jiran sebelah bila makan. Iaitu bersederhana. Jangan makan macam puaka nanti gemuk di hari raya. Siapa nak jawab? Hiks

6. Beraya cuma 7 hari kemudian kembali kepada diet plan anda.

Ya ini apa yang saya buat untuk Menurunkan Berat Badan 17kg Dalam 2 Bulan. Mula-mula makan semua benda dan kemudian saya teruskan diet atkins yang suam-suam dan itu hasilnya. InshaAllah bagi anda yang mahu kurus dengan cepat boleh cuba diet atkins sila rujuk artikel ini sangat membantu di —> Kurus 10KG dalam masa 1 bulan

Akhir kata Semoga Allah Redha Selamat Hari Raya Aidifitri semua sahabat. Moga Allah terima semua amalan kita sepanjang ramadan ini. Taqabbalallahu minna wa minkum.